| Juliandra00 a întrebat:

Buna!
Eu si prietenul meu iesim aproximativ in fiecare zi dupa scoala, el e asa mai popular in scoala noastra si cand ieșim mereu se fereste sa nu ne vada colegi din școală ca fac misto de el sau nu stiu ce alte motive.
Nu e genul de om afectuos care sa arate ca ține la mine si tocmai de acea am impresia ca ii este rusine cu mine.
De exemplu astazi, ne plimbam si am dat peste niste colegi de ai lui de clasa si era cat pe ce sa ma lase in drum si sa plece cand aceia l au vazut.
Credeti ca ii este rusine cu mine?
Sfaturi va rog! Cat mai repede!

5 răspunsuri:
sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Nu era asta. Relația ta cu el este extraordinar deimportantă pentru el,, și nu dorește ca ceilailți să își bată joc de acest sentiment al lui.

| Juliandra00 explică (pentru sadrian46):

Din pacate, daca relatia era asa de importanta nu ma lasa dupa 3 zile cu scuza ca nu poate fi intr o relatie cu cineva de care nu-i place, el spunandu-mi singur ca ma place inapoi.

| sadrian46 a răspuns (pentru Juliandra00):

Așa se pare, păcate multe...

| Hollyg a răspuns:

Salut! Ti-ai răspuns singurică spunând ca era cat pe aci’ sa te lase in drum de teama căile pot vedea colegii lui. Sunt de parere ca nimeni nu ar trebui sa simtă ca partenerului ii este Rușine cu el/ea, si daca simti asta, discuta cu el, daca nu schimba nimic, merita sa iti vezi de ale tale si sa fii cu cineva căruia nu ii este Rușine cu tine.

| Anonim147943 a răspuns:

Buna. In aceeasi situatie sunt si eu doar ca lui nu-i este rusine cu tine, ci doar vrea sa se fereasca ca copiii sa nu faca misto si apoi sa se raspandeasca foarte usor prin scoala daca ai zis ca este popular.