| Marian4k a întrebat:

eu sint Mariana, am 15 ani si am foarte putini prieteni, nu am nici cu cine conversa toata ziua, ajutati-ma va rog cu un sfat cum sa-mi fac prieteni, sau daca poate cineva vrea sa prieteneasca cu mine, numele meu pe facebook este Mary UsaTii, imi place mult sa vorbesc cu baieti pe internet!

1 răspuns:
| Lamaitzza a răspuns:

Hei Mari,nu iti face griji vei avea prieteni, oricum deseori un prieten e de ajuns cel putin atat timp cat este unul bun,prietenii se fac de la sine,oamenii formeaza legaturi uni cu alti dar pentru asta trebuie sa fi de incredere,sa ai putina incredere in cineva,daca cineva incearca sa fiti prietenii si se da in vorba cu tine, fi draguta nu stii de unde sare iepurele. Iar daca nu, vorbeste cu lume iar cine este mai dragut cu tine incearca sa te apropii usor,usor,spune-i tu un mic secret sa vezi daca poate fi de incredere,apoi arata`i ca si el/ea poate avea incredere si tot asa,incet,incet veti deveni mai apropiati si cine stie poate niste prieteni buni,fi tu insati, razi, fi vesela totul se va rezolva! Multa sanatate iti doresc happy Imi poti lasa id. tau daca vrei, iti stau la dispozitie oricand :*