Hey imi pare foarte rau pentru situatia ta si cred ca esti cam timida eu nu inteleg de ce te lasi badjocorita in acest fel de toti magarii. si eu sunt foarte timida dar nu ma las daca cineva imi zice ceva ii intorc vorba de nu se vede nu te lasa la toti si amenintai si tu. bunica ta stie ca te bat? spune-le parintilor ca esti batuta si batjocorita la scoala iar in legatura cu bunica ta acum na e si ea batrana vrea sa te protejeze ca doar esti in grija ei se gandeste si ea ca daca ai pati ceva ea trebuie sa dea socoteala iar la scoala daca vezi ca nu te intelegi cu fetele din clasa du-te la o clasa paralela si vorbeste cu copii din curtea scolii daca stai timida intr-un colt nimeni nu te va lua inseama bagate in discutii vorbeste in toata scoala tot trebuie sa fie o fata care sa te inteleaga si sa vorbeasca cu tine sper ca te-am ajutat putin multa bafta
Merci mult! ti-am dat fundita ca m-ai ajutat cat de cat.
Multumesc foarte mult :* ma bucur ca am putut sa te ajut:*:*
Cu placere.
Nu esti singura, pana la 16 ani eram la fel si acum is populara, daca pot spune asa.Si eu eram batjocorita si considerata o ciudatenie pentru ca arat diferit dar m-am incapatanat sa nu-mi pese ca is diferita.Ai abia 12 mai e timp asteapta liceul unde poti fii o cu totul alta persoana Viata e lunga in fata ta fii pozitiva.
Nici eu nu am prieteni sa stii.Am doar un prieten dar el sta cu baietii .Mai am fete care le consider doar niste amice mai indepartate.Eu am 15 ani.La 12 nici eu nu aveam prieteni.debea asteptam scoala ca sa am cu cine sa vorbesc. poate vrei sa vorbim pe mess si spui ce te mai nelinisteste.
Pfff ce trist e destul de nasol...dar nu ai parinti sau de ce locuiesti cu bunica?
Ba ma parinti dar locuiesc cu bunica care aia e depresiva si ma enerveaza, nici pana la poarta nu ma lasa sa ies, ce pnm?
Pai vorbeste cu parintii tai ca nu mai vrei sa stai cu ea ce dreacu ca nu te pot obliga, este viata ta faci ce vrei cu ea,
Te-ai gandit ca esti o fata prea cuminte? uneori cuminte inseamna si timida... Trebuie sa fii o fire sociabila, obtimista, glumeata si o sa ai o multime de prieteni
Pai stiu cum e. Sincer nici eu nu am prieteni, decat cateva amice sa zic asa dar mneah, nu le pot numi prietene.
Cu bunica ta, incearca sa vorbesti calm cu ea sa ii spui ca ai grija, eventual sa iti iei un telefon si sa te sune sa vorbeasca cu tine sa stie ce faci si unde esti.
Si cand copii te bat, nu ii lasa. Da-i cu pumni si tu, nu te lasa, nu fi slaba ca asa is ei. Si eu eram timida si eram batjocorita dar am luat initiativa si acum nimeni nu indrazneste sa imi comenteze. Nu iti zic sa sari la bataie dar sa te aperi si sa le zici cateva .
Totul o sa se rezolve. Si sincer, mie imi este mai bine singura decat cu o mie de prieteni falsi .
Succes :*.