anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Eu stiu ca intrebarea mea este cam grea dar am probleme grave cu singuratatea. Deci mi-am distrus copilaria,plang in fiecare zi. Stiti de ce? Ca nu am prieteni deloc. Eu locuiesc cu bunica dar ea nu ma lasa sa merg in parc,dar parcul este destul de aproape. La scoala,nici atat. Sunt mereu batuta si jignita fara sa le fac nimic colegilor. Mda,adevarul este ca arat ca un monstru cand ma vedeti. Cearcana,neagra in jurul ochilor,buze mici,ten masliniu,slaba la fata, in timpul scolii aveam 50 de kg si eram grasa dar acum am 43 kg si este super ok avand in vedere ca inaltimea mea este de 1, 55. Deci acasa ma simt ca la inchisoare. Bunica nu ma lasa sa merg in parc,sa ma dau cu rolele,adica sa merg un pic mai departe. Colegii in dadeau pumni in cap,imi puneau piedica,ma jigneau etc. dar cand veneau de la scoala,acasa, incepeam sa plang in gura mare. Deci nu mai suport! ce sa fac? ce sa fac ca sa-mi fac prieteni? Eu sunt o fire cuminte si nu fac rau nimanui, problema este ca mama nu m-a lasat sa am prieteni si m-a dezsociabilizat si de aceia niciun copil nu ma accepta ca sunt ciudata. Pana la aceasta varsta de 12 ani nu am avut DELOC prieteni. sad crying crying straight face. Imi simt un mare gol in adancul sufletul si as dori din toata inima sa-mi pun capat zilelor. Nu radeti, eu nu fac misto! straight face Nu exista copil fara prieteni decat eu! Ce sa fac? crying
Fundaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa >:"

Răspuns Câştigător
| selysol a răspuns:

Hey imi pare foarte rau pentru situatia ta si cred ca esti cam timida eu nu inteleg de ce te lasi badjocorita in acest fel de toti magarii. si eu sunt foarte timida dar nu ma las daca cineva imi zice ceva ii intorc vorba de nu se vede nu te lasa la toti si amenintai si tu. bunica ta stie ca te bat? spune-le parintilor ca esti batuta si batjocorita la scoala iar in legatura cu bunica ta acum na e si ea batrana vrea sa te protejeze ca doar esti in grija ei se gandeste si ea ca daca ai pati ceva ea trebuie sa dea socoteala iar la scoala daca vezi ca nu te intelegi cu fetele din clasa du-te la o clasa paralela si vorbeste cu copii din curtea scolii daca stai timida intr-un colt nimeni nu te va lua inseama bagate in discutii vorbeste in toata scoala tot trebuie sa fie o fata care sa te inteleaga si sa vorbeasca cu tine sper ca te-am ajutat putin multa baftawinking

| DarkBlood32 a răspuns (pentru selysol):

Merci mult! love struck kiss ti-am dat fundita ca m-ai ajutat cat de cat.batting eyelashes

| selysol a răspuns (pentru DarkBlood32):

Multumesc foarte mult :* ma bucur ca am putut sa te ajut:*:*

| DarkBlood32 a răspuns (pentru selysol):

Cu placere. blushing

10 răspunsuri:
| NoOrdinaryHuman a răspuns:

Nu esti singura, pana la 16 ani eram la fel si acum is populara, daca pot spune asa.Si eu eram batjocorita si considerata o ciudatenie pentru ca arat diferit dar m-am incapatanat sa nu-mi pese ca is diferita.Ai abia 12 mai e timp asteapta liceul unde poti fii o cu totul alta persoanahappy Viata e lunga in fata ta fii pozitiva.

| mamatatasibunica a răspuns:

Nici eu nu am prieteni sa stii.Am doar un prieten dar el sta cu baietii sad.Mai am fete care le consider doar niste amice mai indepartate.Eu am 15 ani.La 12 nici eu nu aveam prieteni.debea asteptam scoala ca sa am cu cine sa vorbesc. poate vrei sa vorbim pe mess si spui ce te mai nelinisteste.happy

| dany2696 a răspuns:

Pfff ce trist e destul de nasol...dar nu ai parinti sau de ce locuiesti cu bunica?

| DarkBlood32 a răspuns (pentru dany2696):

Ba ma parinti dar locuiesc cu bunica care aia e depresiva si ma enerveaza, nici pana la poarta nu ma lasa sa ies, ce pnm? sad

| dany2696 a răspuns (pentru DarkBlood32):

Pai vorbeste cu parintii tai ca nu mai vrei sa stai cu ea ce dreacu ca nu te pot obliga, este viata ta faci ce vrei cu ea,

| Srobert a răspuns:

Te-ai gandit ca esti o fata prea cuminte? uneori cuminte inseamna si timida... Trebuie sa fii o fire sociabila, obtimista, glumeata si o sa ai o multime de prietenihappy

| MsLady a răspuns:

Pai stiu cum e. Sincer nici eu nu am prieteni, decat cateva amice sa zic asa dar mneah, nu le pot numi prietene.
Cu bunica ta, incearca sa vorbesti calm cu ea sa ii spui ca ai grija, eventual sa iti iei un telefon si sa te sune sa vorbeasca cu tine sa stie ce faci si unde esti.
Si cand copii te bat, nu ii lasa. Da-i cu pumni si tu, nu te lasa, nu fi slaba ca asa is ei. Si eu eram timida si eram batjocorita dar am luat initiativa si acum nimeni nu indrazneste sa imi comenteze. Nu iti zic sa sari la bataie dar sa te aperi si sa le zici cateva smug.
Totul o sa se rezolve. Si sincer, mie imi este mai bine singura decat cu o mie de prieteni falsi happy.
Succes :*.