| Welcome.to.my.word a întrebat:

eu sunt a 6-a si imi place de unul de a 8-a...
El a mai fost cu o fata de a6-a recent.problema mea este ca toata clasa a aflat asta intr-o excursie saptamana trecuta... Mi-e frica ca ei o sa ii spuna LUI... ex:prietena mea cea mai buna a avut increderea in cea mai barfitoare fata din scoala si i-a spus de cine ii place, a doua zi desigur aflase toata claasa si imediat una la sunat pe ala si i-a zis de ea, ca e proasta si ca se tine dupa el si etc.

NU as vrea sa se intample asta si cu minecryingCum le-as putea oprii sa ii zica lui?

Răspuns Câştigător
| kanibala a răspuns:

Mi s-a intamplat si miebatting eyelashes
mai demult printra 6-a sau a 7-a.thinking
toata clasa aflase si eu eram batjocorita de totilaughingdar eu am avut un final fericit...big grin
poate o sa il ai si tuwinking
nu ai cum sa le opresti, ce le intereseaza pe elelaughing
get a life dude!

5 răspunsuri:
| roox a răspuns:

Păi trebuie să-i zici tu cât mai repede!
winking
Asta mi s-a întâmplat şi mie.
Şi-ţi mai zic un secretwinking
Cel puţin băiatul pe care-l plăceam s-a ofticat că a aflat de la alţii nu de la mine.winking

Şi nu poţi opri această bârfăwinking

| dada a răspuns:

Pai spune-le ca n-au cap. ca n-au o viata a lor. si ca nu ai nimic de pierdut daca ii sp ca iti place de el.

si daca iti place de el de ce vrei sa ascunzi?

spune-i tu inainte " buna " si o sa vezi ca acele fete n-au de ales daca baiatul ala stie deja

si... fetele alea nu cred ca se numesc prietene, daca o sa-i spuna

| viv21 a răspuns:

Mo' nu prea ai cum sa ii opresti.Eu te inteleg ca nu vrei sa ti se intample si tie asta dar sa stii ca in viata se pot afla lucruri mai rele.Invata sa treci peste toate cu capu' sus, ca lumea e rea orice ar fi. A, si nu le da niciodata satisfactie...

| Alexandraaaaa2696 a răspuns:

Buna.Si daca ii spune lui ce? Nu conteaza...winking Sa le multumesti ca a aflat ca-ti place de el.Ca la urma urmei oricum o sa afle, nu? Mai ales ca tie iti place de el...trebuie sa afle.Baiatul acela te place? Astept sa-mi raspunzi la intrebare.

| VeryKiwiful a răspuns:

Inaite sa iti faci "vise" cu acel baiat ar trebui sa te intrebi daca merita?