Ai putea sa cumperi o revista gen bravo/ bravo girl/cool girl.etc. si sa cautzi acolo.sigur gasesti
Nu-i mai crede pe cei care zic ca-ti dau id-uri de vedete si de fapt te pacalesc. Ei au id-uri, dar nu le dau la toata lumea, ce-ar fi sa fii vedeta sa intri pe mess si sa te asalteze lumea cu tot felul de lucruri. De aceea au adrese unde sa le trimiti mail-uri sau blogurile lor personale unde sa pui intrebari. Cauta pe google despre astfel de bloguri.
Hey! bunasi eu sunt vecina cu selena gomez.si casa mea de vacanta e chiar langa a lui miley cyrus.ha ha ha.in fiecare zi ne plimbam cu bicicleta si citim revisteoh si de-abia astept sa merg in vacanta sa o vad pe miley, nah ca si eu v-am facut in ciudasi nici id-urile nu le pot da"am promis"
Ce proaste sunteti JustPink si RASPUNS ANONIM ( ala sau aia ca pretinde ca sta casa langa casa cu jutsin bieber ). . si aia. langa Selena Gomez si Miley Cyrus. . Acuma toti oamenii din Romania incet sa se ticneasca de cap. Asa ceva n-am mai vazut. .
Apropo... Nu stiu. Poti cauta pe internet adresele vedetelor sau poti cauta in revista Popcorn, Barvo, Barvo-Girl. etc. In revistele astea gasesti cam vreo 2 adrese de vedete. Cooool
anonim_4396 întreabă:
patrizia696 întreabă: