| deea16_3869 a întrebat:

eu sunt cam pitica am 1.50 si am 14 ani si 45 kg si port 36 la picior. credeti ca o sa mai cresc. doctora de familie mi-a zis ca o sa mai cresc cel mult 10 cm, deoarece mama mea are 1.55. Ce ziceti? oare are dreptate? am facut 1 an inot si 1 an baschet dar nimic straight face. Ce ziceti despre inaltimea si greutatea mea? si cu marimea de la picior... cam cat ar trebui sa port daca am 1.50? sau nu conteaza

mersi:* si fundita big grin

5 răspunsuri:
daniela
| daniela a răspuns:

Poate tot 1, 55 dar daca deja ai 14 ani nu stiu daca ai sanse la mai mult. Fa in continuare sport si poate poate

| MiSskAt-xx a răspuns:

Nu stiu ce sa zic, dar nu cred ca vei fi inalta, din moment ce mama ta e si ea scunda. Dar, uita-te si tu cate vedete sunt scunde si cat succes au la baieti. In orice caz, continua cu sportul, in special cu baschetul. Cunosc multi care practica acel sport si s-au inaltat considerabil. Incearca, nu ai ce pierde.
Baftawinking

| radu75 a răspuns:

Asta-i materialul, nu ai ce face! Ce ti-e si cu genele astea! Si eu am 1. 70 si nu mai cresc demult! Nasol!

| csanadka1988 a răspuns:

Iti dau un sfat bun big grinmergi fa sport. volei(recomand), inot, sarituri etc. te ajuta iti zic sincer! si eu asta am crezut si uite m-am facut 180 cm.mama 1.60.deci fa sport big grin

| Adrian_9787 a răspuns:

Ce ziceti despre mine, mama mea are 1.60, tata 1.95 am 13 ani 1.58 oare cat voi creste? (P.S La anul intru la liceu m-a dat de la 6 ani ) Multumesc :*!