Poti incerca sa intermedieze prin intermediul prietenii/prietenelor ei [comuni cu tine ], banuiesc ca lor ar fi mai usor sa le spui si le dai de inteles ca vrei sa afle ca iti place de ea... afla ce-i place si poate ai domenii comune cu ea. vorbeste despre ce va place la amandoi poate nu te pierzi la ceea ce-ti place... Incearca sa fi mai cu tupeu.
#zBafta.
Incearca sa vorbesti cu ea pe facebook mai intai, asta va face sa incepi sa o cunosti si incearca sa gasesti lucrurile pe care le aveti in comun. Apoi incearca sa o inviti in oras.
Daca fata iti este apropiata si ii sti felul de a fi vorbeste intai cu ea despre lucrurile care va face sa va simtiti bine pe amândoi, astfel veti sparge bariera de comunicare. Apoi incearca pur si simplu sa treci la subiect si nu o mai lua prin suisuri si coborasuri.
Si eu sunt foarte timida de fel, si acum mai sunt cu iubitul meu timida, desi sunt cu el de 1 luna ..eu sun sa vorbiti despre ceva care va place la aman2 si ai grija sa nu vorbesti prea mult,sa o plictisesti,vezi de cine ii place, vorbeste pe mess sau pe facebook cu ea cat mai des bate-i apropo ca o placi, invit-o sa iasa afara cu tine in weekend, glumeste frumos cu ea si vorbeste-i frumos si tot asa, eu sunt fata si am trecut si eu prin asa ceva succes :*