| MaryaSiAtÂt a întrebat:

Buna!*Eu sunt de parere ca sunt cam uartica, iar pe hi5 o fosta prietena mi-a lasat niste comentarii urate! Credeti ca mi-a lasat ca asa e sau ca nu ma suporta...eu sunt cea din poza de la profil. Vreau sa-mi raspundeti sincer

7 răspunsuri:
| MindExplode a răspuns:

Esti destul de draguta prietena ceea cred ca a spus din ura sau din invidie.happy

| 女明DongRi a răspuns:

In poza nu se vede chiar intreaga fata. Si sa stii ca nu esti urata. Un om urat este acel cu inima urata, nu cu aspectul.happy probabil ti-a lasat comm`ul ala ca nu te suporta sau o fi invidioasa pe tine.happy

| SylviuCatlin a răspuns:

Stai liniștită nu esti urata de loc, esti chiar drăguță! Poate acea fata nu te suporta asa cum ai zis u! Sau poate are vreo problema cu tine! da stai linistita nu esti urâțică! big grin sincer!

| pinkystyleツ a răspuns:

Care poza si care profil? da.mi o poza cu tine si am sa iti raspund sincerhappy

| MaryaSiAtÂt explică:

Multumesc frumos de raspunsuri,si sa stiti ca chiar daca ea mi-a lasat astfel de comuri eu nu o sa fac acelasi lucru si nici nu o sa ma cert cu ea, problema ei, daca ea e asa rautacioasa eu nu am ce s-ai fac

| Adda_5780 a răspuns:

In poza nu te vezi foarte bine. da din cate observ esti draguta;]. nu ar trebui sa iti pese de ce spun cei din jurul tau pentru ca desi nu vrem sa recunoastem majoritatea persoanelor sunt profitori sau n`au nicio legatura cu persoana noastra si decat sa ne fie prieteni ca sa ne barfeasca mai bine fara. nu avea tu complexe de genul acesta. ai incredere in tine si in ceea ce reprezinti. conteaza la o prima vedere aspectul cuiva, pentru a avea o impresie placuta, pentru a comunica cu repectiva persoana. dar nu conteaza atat de mult ca sa nu putem trece pestethinking conteaza ce ai in inima si in cap. si daca acolo esti frumoasa restul conteaza mai putin. >big grin

| cuore a răspuns:

Nu are 7 ani de acasa si bun simt