Daca e un baiat de treaba, ii spui ca religia ta este un pic mai altfel decat a lui, si ca nu are voie sa te sarute.
Ah. Lumea modernă nu se mai potriveşte cu restricţiile date de religie. Aşa că, cu părere de rău, îţi spun sincer: las-o baltă cu religia (până la o limită). Numai te încurcă. După cum ţi-au dat exemple şi ceilalţi, care cunosc persoane baptiste şi-i doar în c*r de religie (scuzaţi-mi expresia, dar aşa e). Şi eu am un coleg de genul şi nu fumează, nu bea, nu se uită după fete, că deh, o să ajungă în iad dacă le face pe toate astea.
În loc să-ţi trăieşti viaţa cum vrei tu, o trăieşti după cum ţi-o dictează o religie care e total paralelă cu viaţa de acum. Regulile alea au fost făcute când fetele se măritau la 14-15 ani şi ca să evite accidentele (sexuale), era interzis şi imoral să se atingă, sărute, etc, înainte de căsătorie. Zău aşa.
Dacă părinţii tăi nu îţi toacă pe gât religia, las-o mai moale cu astea, căci nu se va întâmpla nimic de la un sărut.
Nu au voie sa se atinga o fata cu un baiat? zau asa asta e stupid...la noi in clasa avem o fata baptista si tot se atinge cu prietenul ei ea zice ca nu il place da il place si el pe ea...etc si se bat asa ca intre prieteni se ating dar zau asa
spune-i ca nu poti si explica-i religia ta... daaa
Sincer te sfatui sa ii spui cum sta treaba. Daca el stie despre religia ta cu siguranta va stii ca nu v-a putea sa ajunga sa se "intinda" atat de usor. Daca chiar tine la tine cu siguranta v-a intelege.Si crede-ma ca daca el tine la tine si te place v-a intelege cu siguranta...Bafta!
Ce ciudat am si eu un coleg baptist si el chiar e disperat sa aiba o relate si acum are o prietena si o saruta super des si o atinge
Sincer, si eu sunt baptista si nu am nici o treaba cu astea, ok..nu faci sex pana la casatorie dar nici sa te saruti in ziua de azi trebuie sa fi sigilat de lume ca sa nu te saruti pana la casatorie, daca nu esti inca botezata profita si saruta-l dupa ce te botezi asta este, astepti pana la casatorie!
misauratcuviata întreabă: