| L ι ѕѕ є η α ☮ a întrebat:

Eu sunt de religie penticostala insa as vrea sa fac dans hip.hop. Mama spune ca la noi nu e voie sa dansam. Dece?sad

Răspuns Câştigător
| AnnaMariaaa a răspuns:

Ptr ca nu va permite religia, fiecare religie e cu legile sale.

8 răspunsuri:
| angelinthenight a răspuns:

Mda... asa este
si eu am bunica mea care este adventista
se zice la astia mai cu credinta daca dansezi, injuri, minti, mergi in cluburi este pacat
dar tu nu te lua dupa asa ceva
mergi dupa ce te indeamna inima si zii mamei ttale adevaru

funda? plz

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Din cauza religie în care sunteți!
Pa, pa.

| Kanpeki a răspuns:

Nu conteaza de ce religie esti laughing Poti dansa orice. Suntem intr-o tara libera laughing Ce are hip-hopul cu religia? Niciuna. Hip-hop este un dans de cartier. Poate ti-a zis asta deoarece nu vrea sa ajungi un golan tongue Mama ta ti-a zis ca nu e voie sa dansezi nimic? :-o Intreab-o daca poti dansa alt fel de dans si vezi ce iti raspundewinking

| Psihiatra a răspuns:

Religia ta interzice anumite manifestari, in cazul acesta, dansul.Nu te lua dupa asta, fa ceea ce`ti place.Nu e pacat sa-ti exprimi pasiunea prin dans, mai ales hip hop.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De fapt mie mi se par o prostie legile astea. Dumnezeu ne-a dat viata ca sa neo traim si sa fim fericiti dupa parerea mea. Bineinteles asta doar la limita pacatului, dar asta nu inseamna ca nai voie sa practici un anumit dans, sau sa dansezi la vreo petrecere. Eu personal nu sunt de acord cu atatea reguli stricte. Eu zic ca D-zeu nu ne-a dat viata ca sal slujim numa pe el, nea dato si ca sa o traim. Intradevar trebuie sa crezi in el, sa te rogi la el, sa te mai duci la biserica, sa apelezi la el cand ai nevoie si sai multumesti cand te ajuta, dar... nici sati ratezi viata din cauza atator reguli facute de biserica(poate unii nusi dau seama dar asa ii pana la urma daca te gandesti bine)... Mi se pare absurd sa crezi ca dansul ii un pacat si nici macar nu ala ai voie sal practici. Eu totusi raman sa cred, ca daca prin absurditate l-ai intreba pe Dumnezeu daca ai voie sa practici un anumit dans nu tiar spune acelasi lucru ca si biserica penticostala

| Loryoficial a răspuns:

Dupa parerea mea, trebuie sa practici acest dans Hip-Hop! nu e un pacat! pacatul il faci atunci cand omori, te bati, dai in parinti ect... dar nu poti sta toata viata fara sa dansezi! esti tanara, trebuie sa iti traiesti viata, prin multe dansuri te distrezi, si daca te distrezi e un pacat? imi pare rau sa zic asta dar religiile astea care interzic toate aceste lucruri sunt religii care trebuie desfintate! sa nu crezi ca spun asta din rautate dar prea exagereaza. Trebuie sa credem in Dumnezeu sa ne rugam in fiecare seara si sa ii multumim ajutorul pe care ni-l da!
Mai bine iti schimbi religia si gata! si eu am un prieten penticostal, la sfarsitul clasei a-8-a nu a venit la banchet doar ca ii interzice religia...in biblie nu scrie nici unde ca daca dansezi e un pacat! asa ca urmeazati visul si nu asculta de ceilalti care sunt inpotriva! SUCCES... sper sa devii un dansator bun de Hip=Hop!

| Диана a răspuns:

Mda. Naşpa religie. Ne-a povestit şi profa de religie despre ea.oh go on

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce nu iti intrebi mama de ce nu e voie? Sau pastorul de la biserica? Chiar crezi ca cei care nu impartasesc valorile lui Isus pot sa iti dea un raspuns corect? Nu te lasa ispitita si indusa in eroare. Informeaza-te de la cei care cunosc cuvantul. Cat despre cei ce nu au citit Biblia si nu stiu care sunt poruncile lui Dumnezeu, cel mai bine ar fi sa nu va dati cu parerea. Nu puteti spune ce este pacat si ce nu daca nu aveti idee care este doctrina dupa care se conduce o religie.