Imi pare rau de faptul ca ai experiente din astea la scoala, unde oamenii merg ca sa primeasca o educatie. Adevarul este ca in toate clasele sunt cateva persoane care sunt agresate de colegi in acest mod. Sunt multe lucruri scrise pe tema asta, este mai greu cand esti in pielea personajelor.
https://www.google.com/......ps?/search
Ce sfat pot sa iti dau, invata bine ca sa intri la un liceu foarte bun si scapi de acest tip de oameni care vor intra pe la profesionale si licee proaste. Pe termen scurt, poti incerca sa vorbesti cu parintii, cu diriginta, sa te muti la alta clasa mai linistita sau la alta scoala. E posibil sa ai mai multa liniste pentru ca nu te cunosc acolo, dar nu stiu daca iti va fi usor sa iti faci prieteni si sa te adaptezi, fiind noua.
Probabil este o fata banala care duce lipsa complimentelor.
Stima de sine este scauzta nu din cauza colegelor ci din cauza lipsei cunostintelor tale.
Pune mana serios pe carte si invata, luand numai note de 9 si 10 sa vezi cum va ploua cu complimente si cum iti va creste stima de sine!
In ce priveste frumusetea fizica, apuca-te de facut sport, ca sa nu mai fii "grasa, urâtă, vaca", asa cum singura te auto-intitulezi.
Esti fetita si trebuie sa ai ambitie ca sa slabesti, daca vrei sa arati bine, nu sa te plangi ca asta nu te ajuta, iar noi nu putem sa slabim in ajutorul tau.
Eu zic sa nu-i bagi în seama pentru ca sunt sigura ca ești o fata frumoasă și dacă tot te deranjează vorbele lor cel mai bine este să-i zici profesoarei/dirigintei de colegii tăi...si încearcă sa mai ieși din clasa în pauza, sunt sigura ca mai sunt fete retrase în școală fă-ți și tu o prietenă și ai sa vezi ca nu vor mai avea treaba ta... poate ca ei se iau de tine și pentru ca te vad singura în colțul tău, și liniștită le poți întoarce vorba, dacă ei te fac pe tine asa cum zici le poți face și tu pe ei la fel
anonim_4396 întreabă: