| dulcika a întrebat:

Eu sunt ff confuza de vreo 2-3 zile.Imi place si nu de un baiatsad
nimic nu stiu ce sa fac, ma duc mereu sa ma plimb pe unde stiu ca se duke el(sa-l vad)
O amica imi spune sa ma duc sa ma dau la el, sa vb cu el(nu as putea face asta, e prea mult pentru mine), alta ca se duke ea sa vb cu el pentru ca nu mai suporta sa ma vada asasad, iar prietena mea cea mai buna imi spune sa nu ma bag cu asa ceva as pica prost in fata lui si mai multe chesti... ik nu mai stiu pe cine sa mai credsadsad, dupa cine sa ma iau?crying
voi ce ma sfatuiti?
ce sa fac cu problema asta"mare"?sad

Răspuns Câştigător
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

O prietena de-a mea a trecut exact prin ce ai trecut si u happyNu iti mai face griji big grin Du-te si intra in vorba cu elwinkingDin vorba in vorba o sa ajungeti voi la cevalove struck
E mai bine sa vorbesti u cu el decat sa o fata vreo prietena dea tawinking
Succes!happy

6 răspunsuri:
| Parintele a răspuns:

Pai tu trebuie sa faci ce simti tu nu ce te sfatuiesc prietenele. Daca el inca nu te-a remarcat si nu te baga in seama..las-o balta. Nu sta bine unei fete sa se bage in seama ostentativ cu un baiat.

| dulcika explică:

SCZ nici, mam grabit happy, acolo la ultima partehappy

| papushikroz a răspuns:

Cere-i ajutorul.

| knnight a răspuns:

Poy eu cred sa nu asc de niciun sft de la vreo prietenabig grin, deci il placi nu?, te duci la el si ii spui asta, poate te place si elhappy, nu stiitongue, daca e timid, invita-l tu la un suc, o prajitura, si acolo puteti vb multe, nu ai de ce sa -ti faci griji, ca o sa fi totu ok3, doar sa nu aibe prietenasad, orkm succesbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cind trece pe linga tine ii pui piedica si-i arzi si una peste ceafa. Si zici "ma idiotule, tu nu vezi ca-mi placi? Ca am mincat sticla de nu ma vezi si treci asa ca bou pe linga mine?" Sigur o sa te remarcebatting eyelashes

| bl00ndutza_9824 a răspuns:

Cel mai bine e sa vb u personal q el. nu poti pica prost in fata lui din contra ar putea fi un plus pentru tine. urmaresteti sentimetele si fii sincera bafta happy