| cristina_9458 a întrebat:

eu sunt genul de fata blanda,cuminte dar si ma enervez repede, vreau sa ma schimb, vreau o schimbare radicata atat la stil vestimentar,coafuri, machiaj cat si la comportament. eu sunt saten inchis par mediu, de machiat putin creion, rimel si luciu, si stil casual. vreau o schimbare radicala.

9 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu spun să fii tu însăți.
Dar dacă simți că ceva s-a schimbat în viața ta, e alegerea ta.
Îți propun un look mai glam rock sau gothic. Sunt frumoase și elegante.

| SunnyDay88 a răspuns:

Pai si vrei sa ti spunem noi? go ahead! e bine sa vrei o schimbare si sa te dezvolti tot timpul. secretul sta doar la tine, pentru ca in primul rand tu stii cum vrei sa fii

| cristina_9458 explică (pentru SunnyDay88):

Vreau niste idei ca eu sa le aleg si sa le pun cum vreau, cate putin din fiecare

| Commapoint a răspuns:

Nu sunt in masura sa-ti dau asemenea sfaturi.Eu sunt mai rebela si port tot felul de chestii ciudate, nu ne putem asemana. Daca ti-as spune, nu ti-ar placea, sunt fel si fel de stiluri. Mai bine ai face o schimbare la comportament, prin el te faci frumoasa. Bafta!

| SunnyDay88 a răspuns (pentru Commapoint):

Si eu tot cu asta as incepe. cel mai important e cum te comporti decat cum te porti.
cat despre haine... uita te pe youtube la fete care vb despre ce e nou, ce e in trend si vezi acolo o gramada de stiluri si de idei si de machiaj si de haine.

| cristina_9458 explică (pentru Commapoint):

Ba da chiar as vrea s-a imi spui

| Commapoint a răspuns (pentru cristina_9458):

Iti poti cumpara o pereche de colanti in dungi si ii poti asorta cu un tricou negru si niste tenisi.
Sau, poti sa-ti iei o pereche de jeansi stramti de culoare inchisa, si sa-i asortezi cu o camasa bagata in pantaloni, tot asa cu niste tenisi, sau opincute (daca iti plac, eu nu prea port).
Sau, poti sa-ti iei o palarie de primavara, cu un tricou in dungi si niste blugi sau pantaloni scurti de culoare deschisa.
Sfat : tenisii negrii ii poti asorta la orice tinuta, pana si la rochite. Sper ca te-am ajutat. Bafta.

| Commapoint a răspuns (pentru SunnyDay88):

Ma bucur ca suntem de aceeasi parere.

| malenikaia99 a răspuns:

Salut,daca doresti oschimbare radicala incepe de la suflet, incerca sa te inrevezi mai putin si in genere sa nu te enervezi de la ceia ce nu merita taentia ta.La ceia ce tine de infatisare,nu stiu... poate iti schimbi coafura, nu te mai machia cu creion, rimel si luciu cred ca este de ajuns, de asemenea poti folosi fonul de ten, si vei parea mai naturala in asa mod.Incerca in fiecare zi sa fi diferita, sa uimesti prin stilurile tale diverse, sper ca ti-am fost de ajutor)