| DoarEuAsaSimplu a întrebat:

Eu sunt impreuna cu cineva bine am cam 13 ani si am impresia ca el nu ma mai place deoarece eu nu vroiam sa spunem la nimeni de chestia asta dar el tot spuneai si acele persoane veneau la mine si ma intrebau iar eu uneori negam .....Si banuiesc ca din cauza asta dar i-am spus ca de acum o sa spun da. Eu fac doar o ora cu el pe saptamana.Se pune in locul meu dar mi-a zis o colega ca nu ma mai place ca o palce pe una iulia dar nu prea cred.Ce spuneti? imi dati nister sfaturi dupa cum sa ma imbrac si cum sa ma port cu el?

2 răspunsuri:
| Flyn a răspuns:

Eu nu cred ca trebuie sa te imbraci intr-un fel si sa te porti cu el dupa cum ii convine lui.Adica un baiat isi iubeste prietena dupa felul ei de a fi nu dupa cum vrea el sa se poarte ca doar nu esti masina lui..Incearca sa il intrebi, sa discuti cu el despre voi. Daca tu consideri ca ceea ce va spune este adevarat inseamna ca inca te iubeste, daca nu.thinking va trebui totusi sa incerci sa il uiti.mult succes:*

| CyLvEr a răspuns:

Pai poate ca el nu te iubestesad.Te foloseste pentru ca el sa devina mai interesant. Daca te-ar iubi nu ar face asa de publica relatia si s-ar concentra mai mult pe tine.