Daca iti face apropouri, mai bine ii spui in fata.Sau vrei sa afle toata lumea?
"Nu imi pasa ce imi zici, fac ca mine!"
Te credeam mai normal de atat.
Ceea ce stiu sigur ca nu vreau sa fac in viata, este sa ma las influentata de prestigile altora.
Multi confunda iubirea cu dragostea, dar eu stiu ca nu e acelasi lucru.
Se spune ca incercarea moarte n-are...asta pana la dragoste.
Mai bine ii spui in fata (parerea mea).
Buna Alexandra! I poti arata prietenului tau ca nu vrei sa ai o relatie sexuala cu el prin mai multe lucruri. Exista spre exemplu un inel al puritatii(care simbolizeaza ca o fata vrea sa ramana virgina)pe care il recunosti dupa urmatorul mesaj"love wait"/"true love wait". Deasemenea poti sa i explici lui acest lucru, sau sa iti pui mesajul inelelor la status
Dragoste la prima vedere.Iar el...In casatorie ma cere .
Asa de mult il/o iubesc Dar...nu stiu cum sa-i arat :d Eii nah sa nu exageram.
Printre mii de stele Printre mii de rele Pe mine m`o ales ~ El doreste mult mai multe de la mine.Dar nu stiu cu sa-i arat.; Eu il iubesc.El ma iubeste. Dragostea n`o ocoleste.
Dar sti ceva?
Spune-i asa...in cazul in care ti-a spus ca vrea sa o faca...
Zi:-Iubitule sunt pr mica! (
Nu trebuie sa ii spui prin statusuri. Spune`i direct in fata `` Baiete, eu nu vreau sa ma culc cu tine; sunt prea mica ``.
Nu`s chiar status...e cum sa zici Nu vreau sa ma cult cu tine
Iata cum:
1. Trage adinc aer in piept si spune aceste cuvinte: "nu, nu vreau sa ma culc cu tine".
2. Daca se ridica intrebarea in timp ce te saruti sau in timpul unor momente de atingeri aprinse, opreste-te din ceea ce faci si schimba tonul momentului respectiv. Subliniaza-ti cuvintele cu actiuni.
3. Fii pregatit (a) pentru intrebari si / sau obiectiuni. Ramai sincer ( cinstit ) fata de tine si fata de sentimentele exprimate.
4. Explica in mod calm de ce ai ales abstinenta. Trece in revisat si enumera toate motivele, fie ele religioase, morale, personale sau legate de o anumita situatie.
5. Spune-i celeilalte persoane ce simti pentru ea/el si fii cinstit (a). Daca nu te simti inca destul de apropiat (a) de aceasta persoana, spune acest lucru. Daca intr-adevar iubesti persoana respectiva, nu trebuie neaparat sa te culci cu ea/el, spune acest lucru.
6. Daca cealalta persoana continua sa te preseze, spune din nou "NU". S-ar putea sa fie nevoie sa spui acest lucru de mai multe ori, pentru a-i face sa inteleaga ca esti serios ( serioasa ).
7. Nu incerca sa imprastii tensiunea acumulata cu multe sarutari si/sau alte gesturi fizice, acest lucru va face ca mesajul tau "NU" sa fie si mai confuz.
8. Daca cealalta persoana incepe sa te constringa sau sa te forteze sa te culci cu ea/el, spune-i "NU" si impinge – o fizic de linga tine.
9. Daca nu intelege pana la urma trebuie sa va despartiti
kymmysweet98 întreabă: