Si eu nu i-am dat de inteles ca il plac nu i-am spus ca si mie mi-e dor de el sau sa ii spun iubire.Si cand ne-am intalnit la dansuri nici nu se prea uita la mine.Crdeti ca si-a pierdut interesu fata de mine fiind ca am dat dovada de indiferenta si crede ca nu il plac?
Buna, of of, baietii astia asa sunt ei.Cand vede ca o fata ii place de el, atunci face pe indiferentul, iar cand tu nu ii mai arati ca iti place, atunci incepe sa se bage in seama, asa sunt multi.Eu cred ca si-a dat seama ca nu prea il mai placi si a inceput sa vb cu tine, ca sa te vrajeasca sa il placi din nou, pentru ca oricine se simte bine cand e placut de cineva, daca zici ca are prietena...sau nah, se poate ca acum sa isi fi dat seama ca te place, nu e exclus, insa cam da de banuit, asteapta sa vezi reactiile lui.
Probabil si-a dat seama ca-i place de tine
daca si tei iti mai place de el, poti sa vb mai mult cu el si sa va apropiati mai mult
Tocmai am vorbit cu el pe mess si l-am intrebat ce au facut la dansuri si mi-a spus ca de ce il intreb ca si eu am fost.Si i-am spus ca azi nu am fost si l-am intrebat daca is asa comuna de nu mai stie cum arat si o zis ca da. M-o mai intrebat daca am fost ieri si i-am spus ca da si stia ca am fost ca so uitat la mine.. Nu inteleg de ce se poarta asa de urat acum ...deci chiar nu inteleg cel mai bine e sa renunt si asta o sa fac
Si nu ar fi oare o lume ideala daca baietii ar spune ce gandesc si nu ne-ar mai lasa pe noi sa ne chinuim atata cu intrebari existentiale de astea?
Ce face respectivul baiat deja a devenit ceva clasic si se numeste cum zice domnisoara Gaga:a love game.Ba zice ca are prietena, ba iti da de inteles pe mess ca te place, ba nu se uita la tine.Intr-un cuvant porcarii.Chiar merita sa stai sa astepti un tip care nu stie ce vrea?
Serios acum.Cauta-ti un tip hotarat care sa te iubeasca
Un mik sfat...lasa`l in pace nu il baga in seama. de data asta fi tu cea recela dansuri daca te saluta el il saluti si tu daca te intreaba ii raspunzi...acum esti tu cea care nu il observa cand este si cand nu. pe mess daca te intreaba ceva ii raspunzi mai greu asta pentru ca nu este singurul cu care vb. daca se hotaraste sa iti spuna ca te place atunci va fi totul ok si lucrurile vor merge de la sine dar daca el nu stie ce vrea si azi e "baiat bun" maine e "rau" nu merita sa-ti pierzi vremea :*kiss
Uite mai bin nu-i atrage nici o atentie evita ciocnirile cu el nu-i mai atrage atentie si peste citva tim va veni el singur la tine
Uite sfatul meu este sal eviti pe cit e posibil nu vb pe mess nu-i atrage atentie nu-ti orienta privirile asupra lui si vei vedea peste citeva timp va veni el singur la tine
De ce sa fie vina ta, daca i-ar fi placut cu adevarat de tine, nu ar renunta ( macar sa se uite la tine ), dar cred ca acel baiat a spus-o doar asa sa se afle si el in treaba.Vezi si tu cum se comporta cu celelalte fete la dansuri si inti vei da seama ce fel de baiat este.
Succes .
Daca se mai uita la tine atunci zambestei frumos si cred casi va da seama ca il placi... iar daca nu atunci ignora-l iar daca incepe sa te bage inseama mai mult asta inseamna ca si-a dat seama ca vrea cu adevarat sa fie cu tine
BUCURROBERTA întreabă: