Pari o fată inteligentă.
Oameni se mai schimbă. Dacă îţi place că eşti schimbată e bine, dacă nu revino la vechea tu.
Succes!
Te inteleg. Unele persoane iti pot schimba viata in bine sau in rau. Si acum te intreb de ce stai cu el daca "te sufoca"? Nu are rost sa mai continui asa cand tu si prietenii tai gasiti urmari negative in asta. Pana la urma nu cred ca esti tu singura care o sa te desparti de el sau el nu s-a mai despartit de altcineva, si in plus orice sfarsit are un nou inceput.
E treaba ta ce vei face de acum inainte. Eu pot sa iti scriu "romane" aici dar e inutil.
In concluzie gandeste-te ca tu nu o sa traiesti toata viata ta cu (Ionut) baiatul asta.
Eu as spune ca prietenii te sufuca! Nu tie tii dor de acea persoana care era inainte, ci prietenii te iau peste picior pentru ca te-ai schimbat in bine. Stii multi rid de persoanele care cu adevart sint cu scaun la cap de cit acelea fara scaun . Acuma tu nu te simti mai bine, ca iti faci temele, profi iti fai fac cite un compliment?! Prietenii care nu te sustin nu is prieteni! Eu sa fi fost in locu lor aveam sa te sustin pentru ca, tu te-ai schimbat in bine, dar nu in rau!
In legatura cu Ionut ce pot sa zic, mai asteapta, nu poti sa descoperi o lume intr-o zi! Poate oeste un moment iti va parea rau ca te-ai despartit de el.
IonitaGheorghe întreabă:
Andrei67y5 întreabă: