| Mariiiiaa a întrebat:

Bună, eu sunt Maria și am 16 ani, nu că ar conta asta. Am venit să cam spun aici totul, că de la prieteni nu înțeleg ce să fac, ei îmi zic să fac cum vreau și ce vreau, iar eu am nevoie de niște sfaturi, și să nu fie: fă ce crezi mai bine, ascultă-ți inima și alte alea. Deci, acum ceva timp voiam maxim de mult un prieten, atunci eram fata care râdea din orice, mereu, nu avea stare, stătea numai pe holul liceului cu prietenii de la alte clase, mă plimbam prin tot liceul etc. Prietenii de la alte clase mi-au spus că de câteva zile nu m-au mai văzut mai deloc. De 5 zile m-am combinat cu un băiat, Ionuț, de atunci sunt total schimbată, sunt opusul a ceea ce am zis mai sus. Sunt genul de fată care stă în bancă, își face temele la școală etc. Toți au observat asta și îmi e dor de "eu" cea veche, dar nu știu cum să recuperez asta. Cu el mă simt sufocată și nepregătita de o relație și nici nu vreau să îl rănesc pentru că avem prieteni comuni, am fost amici mereu și nu vreau să stric nici asta. Nu sunt prea curajoasă să îi zic față în față, așa că mai bine îi trimit un mesaj în care îi explic totul și îi zic și de ce i-am dat mesajul și nu am vorbit la liceu. Înainte am mai făcut 2 chestii de genu, la 2 zile m-am despărțit de persoana respectivă și tot fac aceeași greșeală. Spuneți-mi cum să încetez în a face această greșeală și ce să îi spun lui mai exact să înțeleagă că nu am făcut asta să îl rănesc ci că nu mă simt eu bine sad? FUNDĂ :*

3 răspunsuri:
| PedoBarbie a răspuns:

Pari o fată inteligentă.
Oameni se mai schimbă. Dacă îţi place că eşti schimbată e bine, dacă nu revino la vechea tu.
Succes!

| SimonaQs a răspuns:

Te inteleg. Unele persoane iti pot schimba viata in bine sau in rau. Si acum te intreb de ce stai cu el daca "te sufoca"? Nu are rost sa mai continui asa cand tu si prietenii tai gasiti urmari negative in asta. Pana la urma nu cred ca esti tu singura care o sa te desparti de el sau el nu s-a mai despartit de altcineva, si in plus orice sfarsit are un nou inceput.
E treaba ta ce vei face de acum inainte. Eu pot sa iti scriu "romane" aici dar e inutil.

In concluzie gandeste-te ca tu nu o sa traiesti toata viata ta cu (Ionut) baiatul asta.

| GD15 a răspuns:

Eu as spune ca prietenii te sufuca! Nu tie tii dor de acea persoana care era inainte, ci prietenii te iau peste picior pentru ca te-ai schimbat in bine. Stii multi rid de persoanele care cu adevart sint cu scaun la cap de cit acelea fara scaun big grin. Acuma tu nu te simti mai bine, ca iti faci temele, profi iti fai fac cite un compliment?! Prietenii care nu te sustin nu is prieteni! Eu sa fi fost in locu lor aveam sa te sustin pentru ca, tu te-ai schimbat in bine, dar nu in rau!
In legatura cu Ionut ce pot sa zic, mai asteapta, nu poti sa descoperi o lume intr-o zi! Poate oeste un moment iti va parea rau ca te-ai despartit de el.