"Funda" -> acest termen este o...kestie. care iti da puncte. Daca ai vazut expert TPU, utilizatorul anului, etc, ei au ajuns asta prin fundite, si prin raspunsuri de genul : folositor, interesant, etc.
Fundita ---> poti acorda cuiva funda prin apasarea fundei din partea dreapta unde arata o funda ( in dreptul raspunsului dorit )
Si raspunsurile : folositor, amuzant, stupid, interesant, etc, se gasesc sub raspunsul acelei persoane.Cred ca te'ai prns deja cum faci asta.
Poate ca am fost prea explicita, dar vroiam sa ma asigur ca ai inteles
Pupici
Si bafta la strans funditee:X
Buna si bine ai venit printre noi:*... funda este un fel de premiu care il dai atunci cand cineva ti-a raspuns la o intrebare si raspunsul este cu adevarat folositor... ii poti da funda unei persoane dand click in dreapta jos langa raspuns pe acea panglica portocalie
sper ca te-am ajutat:*
Funda o dat persoanei car crezi ca ti-a dat cel mai bun raspuns. In dreptul raspunsului o sa-ti apara o funda portocalie. Dai click pe ea si apoi OK.
App. mersi mult pentru sfat [ -ul, intrebarii la care ai raspuns ].
Sunt acele fundite portocalii care se dau pentru cel ma rapid sau cel mai bun raspuns.
Bun venit pe site!
Funda este un premiu pentru cel mai bun raspuns care te ajuta sa urci in clasament. O oferi apasand fundita gri din dreptul raspunsului bun.
Fundita este aceea fundita gri de langa raspuns si o oferi apasand pe ea...succes pe TPU
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: