| DNY4EVER a întrebat:

eu sunt o persoana cam sinistra, ciudata, imprevizibila. stiu ca e cam devreme, dar deja incep sa ma pregatesc de petrecerea de halloween de la scoala si nu stiu in ce sa ma costumez...as vrea un costum care sa se potriveasca cu personalitatea mea, dar nu prea clasic, sa fie... UNIC! stiu ca am mai zis dar sunt sinistra, imprevizibila, rea ciudata dar totusi colegii spun ca sunt foarte amuzanata, deci, un costum care sa se potriveasca la asta mersi mult, dau funda happy

Răspuns Câştigător
| NH4OH a răspuns:

Buna.
Pai, nu se poate numi intr-un fel aceasta costumatie, dar eu iti dau o idee:
Poarta o rochie simpla, neagra, cu maneca lunga, daca se poate si sa fie peste genunchi.
Parul, indreptat bine, bine, cu o carare pe mijloc si putin in ochi.
Da-ti cu fond de ten, rimel si o coada lunga cu tus, plus un ruj rosu-negricios.
Da-ti cu o tona de parfum foarte foarte dulce, care va putea fii mirosit cu usurinta de la 4 metri.
In mana tine un cutit, dar nu adevarat, pe care poti confectiona un fel de "sange".
La party-ul de Halloween, nu dansa, tipa sau sa fii in centrul atentiei. Sa fii cat mai singuratica, pustie si fara vorbe. Lumea, fara sa vrea se va uita la tine in ciuda tacerii tale suspicioase si sinistre, poate chiar va veni cineva la tine sa te intrebe daca esti vie, ci nu o bucata de carton, ca de decor.
Bafta si distractie placuta!

0 răspunsuri: