| Hedy a întrebat:

Eu sunt saraca, ai mei nu au bani, si am o colega care e foarte foarte bogata.Vine in fiecare zi cu un milion la scoala isi ia de mancare o gramada se sparge in figuri are 5 masini o ditamai vila cu piscina... O data mi-au trebuit urgent 10 lei si mi-a imprumutat, dar acum nu am de unde sa ii dau inapoi.Mama e in Italia si nu mi-a mai trimis bani de cand, tata castiga ff putin si zice ca nu are de unde sa imi dea. Faza e ca acea fata ma ameninta ca daca nu ii dau banii ma paraste la diriginta ma bate etc... dar la cat de bogata e o data o dat 50 de lei la un cersetor si nu exagerez nu stiu de ce se crizeaza atata sa ii dau, sunt constienta ca trebuie sa ii inapoiez dar nu stiu cum sa fac! fundita.

Răspuns Câştigător
| oanawww45 a răspuns:

Hi happy. Am intalnit multi oameni ca si fata pe care tu ai descris-o si pentru. ei 10 lei inseamna vrea 10 bani la cat se lauda ea ...inseamna ca vrea doar sa isi bata joc de tine! adica sa fim seriosi, a dat la un cersetor 50 de lei iar tie care ii esti colega te ameninta pentru. 10 lei?! Oricum si daca te pareste la diriginta ce iti va face? Ca daca diriginta e simtita inseamna ca te v-a intelege. Si cine a zis ca te v-a bate? Fata? Macar stie sa te bata? De ce nu o parasti tu la diriginta? Ca nu isi permite sa te ameniinte, oricat de bogata ar fi nu isi permite. Poate te gandesti ca nu ar fi bine sa o parasti TU la diriginta pentru. felul in care se comporta cu tine pentru. ca crezi ca nu ar fi indicat din vreme ca ea ti-a dat 10 lei.Sa nu crezi asa! O fata care ti-a inprumatat niste bani ar trebui sa aiba rabdare cu tine din moment ce esti saraca si sa nu se comporte asa cu tine. N-are decat sa te parasca ca ea are 10000 de masini si 1000 de vile iar tie ti-a dat 10 lei si nu ai posibilitatea sa ii dai inapoi. Spune-i diriginte-i situatia si sigur v-a intelege.
Nu ai vreo alta ruda? de la care sa inprumuti bani? Ca alcumva nu stiu cum sa faci rost de bani... Numai daca te agajezi dar nu poti pentru. ca esti in timpul scolii.
Calmeaza-te! totul se v-a rezolva happy

4 răspunsuri:
| Laurixu a răspuns:

Pai nu stiu cati ani ai, dar daca ai sa zicem 15 sau 16 ai putea sa.ti faci un job haios adica sa imparti pliante prin oras etc sau sa faci reclama la un anumit produs prin supermarkete:d sau sa discuti cu ea sh sa.i spui situatia. poate te intelege:d. Baftaa:*:*

| Tania_9268 a răspuns:

Buna
Nu ai decat sa vorbesti cu ea, nu te mai stresa, spune-i frumos ce se intampla cu situatia ta, si ca nu ii poti da banii momentan, dar inainte de asta ar fi trebui sa vorbesti cu diriga ta, ma gandesc ca ea iti stie situatia si ii poti spune ca sa te socta ea (daca este de treaba) o poti ruga sa ii zica colegei tale ca i-ai cerut imprumut ca sa ii dai altcuiva banii (in cazul in care nu te-a vazut colega ta consumand acei bani). vezi tu.te scoti cumva, si daca te ameninta cu bataia in continuare, spune-i tatalui, poate te va ajuta si el. Incearca sa treci peste, nu conteaza ca ai tai sunt cum sunt, stiu ca multi sufera din cauza asta. Invata mult si bine, pentru ca o sa ajungi departe si cu bani. Bafta :*

IMPERIA
| IMPERIA a răspuns:

Dacă știai că nu ai cum să-i înapoiezi banii nu trebuia să împrumuți. Este vorba de principii nu de bogat-sărac. După mine ai două variante: ori vorbești cu tatăl tău și îi înapoiezi urgent banii (fără a mai împrumuta altă dată) ori vorbește cu ea, explică-i situația și roag-o să te mai păsuiască. Nu tolerez un comportament ca al colegei tale, dar iartă-mă de data asta, și al tău lasă de dorit în această situație.

| lalalalallll a răspuns:

Dacă ești săracă fă și tu ceva util, nu trândăvi pe TPU că ajungi mai rău. Sincer, eu o pup în cur pe colega aia a ta care vă flutură bani pe la nas, că o să ajungă ca americanii la câte kile o să pună pe ea. Cui îi pasă de toate bogățiile ei, e o idioată. Bă, da ea a făcut educație civică în clasele I-IV? Dacă mă-sa ar fi bolnavă, colega ta ar fi avut grijă de mama ei, după ce s-ar însănătoși i-ar spune "Mama, îmi datorezi ceva."?