| Anamaria6384 a întrebat:

Eu sunt singura de o luna, doar ca zi de zi vorbeam cu fostul chiar dacă nu ne mai vedeam, ne căutam unul pe altul și el mai făcea gelozii și îmi spunea ca nu iese cu nimeni ..pana intr-o seara când i-am văzut mașina la un hotel, i-am spus ca l-am vazut dar fără sa fac circ pentru ca eram despărțiți, el a stat încontinuu de vorba cu mine chiar dacă era cu altcineva și a doua zi a venit la mine sa îmi spună ca deși nu mai este cu mine nu e nimic între ei doi, nu simte nimic pentru ea, s-au văzut din alt motiv ...eu am început sa plâng ca m-a durut, m-a calmat și i-am spus ca le-am zis și părinților mei ca l-am văzut cu alta și s-a suparat foarte tare. A zis ca pentru treaba asta sa nu mai vorbim niciodată. Intrebarea mea este: ok ne-am despărțit, înțeleg ca s-a culcat cu alta și nu cu mine pentru ca însemna ca ma folosește, dar nu înțeleg de ce nu mi-a zis ca iese cu alta și tot el se supăra ca le-am zis alor mei?!?!

6 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

?! dar de ce ar trebui să-ți dea raportu când și cu cine se vede? Frate, v-ați despărțiț, lasă-l naiba, de ce mai discuți cu el?!

| Anamaria6384 explică (pentru Adry05):

Nu știu de ce face asta?! De asta sunt și indignata ca nu știu ce are in cap

| Andreeush a răspuns:

Vroia să se folosească de tine, te vroia doar pentru sex.
De ce nu te îndepărtezi de el dacă știi că umblă cu alta?

| Alexxiax98 a răspuns:

Voia probabil sa te mai foloseasca si pe tine, ocazional, si in acelasi timp sa-si pastreze imaginea. Poate se gandeste ca parintii tai ii vor face "reclama".

| Anamaria6384 explică (pentru Alexxiax98):

Pai și de ce mai vorbea cu mine? eu asta nu îmi explic mai ales ca eram despărțiți. putea sa spună ca iese cu alta chiar dacă iese Pt. chiar nu înțeleg

| Alexxiax98 a răspuns (pentru Anamaria6384):

Tocmai ti-am spus. Erai un fel de a doua optiune, stia ca-l astepti/ierti.