Deci bogdy draga in primul rand mi-a placut compunerea ta( cateva greseli gramaticale dar se accepta! acum la modul cel mai serios iti raspund la cele 2 intrebari: o sa gasesti o fata frumoasa(dar ai de grija aici. pentru ca o fata frumoasa pentru mine cel putin inseamna 30% aspect fizic si 60% cel psihic, moral cum este, cum se compoarta, ce impartasim am2 si asa mai departe cei 10% fiind factori perturbatori) dar trebuie sa stii sa "pui mana pe ea"atunci cand o vei gasi, pentru ca fiecare isi gaseste jumatatea, iar singur SIGUR nu o sa ramai, pentru ca pentru fiecare exista cineva acolo si o vei gasi...iar in privinta cu loserii "aia" care spuneai ca te fac "in fel si chip" nu`i baga in seama pentru ca nu ei trebuie sa te inflenteze in viata ci lucrurile importante asa ca "deci " si "prin urmare" iti urez sa fi fericit si sa iti traiesti viata de burlac ca "maine poimaine" vei fi prins in bratele iubirii bineinteles reciproce ...bafta si toate cele bune
Ei.stii tu, fiecare isi are jumatatea! Si nu trebuie sa pui la suflet ce zice lumea din jurul tau, nu i mai baga in seama si o sa vezi ca o sa se plictiseasca sa te mai "atace"din pct. de vedere emotional!
Desigur ca vei gasi! Nu te lasa descurajat.Sunt sigura ca vei gasi pe cineva care sa te iubeasca si nu este deloc un defect sa fi timid.Cateodata este mult mai bine sa taci decat sa vorbesti prosti, iar fetele care te considera bleg nu merita nici o atentie din partea ta.Continua sa cauti fata ideala si sigur ca o vei gasi succes!
Cred ca o sa gasesti pe cineva si ar fi bine sa nu iti pese parerea colegilor tai rautaciosi (nu vreau sa le zic pe nume). Ar fi bine sa iti faci cativa prieteni cu care sa poti vorbi si in care sa ai incredere. Asta ma ingrijoreaza si pe mine la liceu, faptul ca n-o sa imi fac prieteni, dar sper ca o sa fie bine. (sunt clasa a8-a acum )
Succes sa iti mai ridici moralul si stai linistit ca vei gasi pe cineva.
Apropo ca esti anul 1 la liceu, poti sa-mi trimiti mesaj si sa-mi spui la ce profil esti si cam cum este acolo? incerc si eu sa-mi fac o idee, fiind clasa a8-a.
Si eu am aceasta defectiune dar eu mai am si aparat dentar si nimeni nu se iuta la mine poate ca sunt prea grasuta sau nu stiu dar odata in viata o sa vezi ca nu este asa cum zici tu eu sunt convinsa ca in vitorul apropiat sau indepartat vei gasi pe cineva sa te iubeasca asa cred si eu eu sunt fata si am observat ca fetele din ziua de astazi sunt prea fitoase! eu nu sunt asa!
patrizia696 întreabă: