Raspuns: Daca nu ai fi in clasa a noua, as iesi cu tine. Din pacate, am 7 ani inaintea ta
Baietii de varsta ta care au deja o gandire asa de matura sunt din pacate pe cale de disparitie.
Acum, niste intrebari: de ce tocmai acest exercitiu te-a facut tinta lor? Pentru ca ai dat niste raspunsuri care denota bun gust si care te-a facut "diferit" de ei? Well. Unele fete vor aprecia raspunsul tau (in special ce acare s-a uitat lung la tine). Fetele in general cauta baieti mai mari sau mai maturi. Putina rabdare nu ar strica. Hei, eu am avut primul prieten la 18 ani si jur ca a meritat asteptarea. El era la a 7-a relatie dar m-a apreciat ca si cum as fi fost prima. M-am simtit minunat cu el - era atent, inteligent, pasionat de carti SF, serios. Nu merita sa te arunci intr-o relatie ca sa fie. Eu cred ca ai facut o impresie puternica asupra fetelor din clasa ta, si daca baietii ies la o barfa, cine stie ce fata aude si devine interesata? Un baiat timid nu e deloc neatragator, mai ales ca atunci cand deschizi gura nu spui "Angelina Jolie"
Rabdare si succes!
PS: Mi-a placut intrebarea ta. Cred ca e prima pe care o voi pune la favorite
trebuie sa existe o fata si pentru tine, stia linistit pana la urma, trebuie sa apara cineva care sa te iubeasca si sa te faca fericit! ai sa vezi, ai incredere!
si nu esti bleg!
p.s. nici eu nu inteleg matematica si fizica
In general baieti buni care stiu sa iubeasca nu au parte de o fata pe placul inimi, fetele din ziua de azi prefera baieti golani.
Cel care vb frumos cu o fata nu are noroc cel care vb urat pe acela il iubeste.
Iar pentru tine bogdanel fii mai increzator in tine, fete pe pamantul asta sunt o groaza.
Fetele de azi cauta baieti "la moda". La moda sunt considerati baietii din clasa ta, cei pe care i-ai descris.
Daca ai norocul sa gasesti o fata cuminte.ar trebui sa te multumesti cu ea asa, si sa nu cauti una frumoasa.fiindca cea frumoasa o sa caute un baiat dupa standardele ei.
Eu una sunt impresionata
Cel mai sigur o sa gasesti pe cineva, oricine gasesti mai devreme sau mai tarziu, zic eu!
Ma mir ca se mai gasesc baieti timizi...Eu zic sa incerci, daca iti place o fata, sa socializezi cu ea si in cele din urma s-o inviti in oras...Pana sa prinzi curajul necesar, nu trebuie sa te numesti "bleg", pentru ca nu esti Chiar deloc, din cate am citit aici!
Bafta
Stai linistit cu timpul se va remedia totul, vei gasi o fata care sa te iubeasca si totul va fi bine.
eu nu inteleg 4 lucruri matematica fizica chimia si fetele
Bafta in continuare si incearca sa faci niste exerciti ca sa nu mai fi timid
funda?
Faza e ca la exercitile cu profele toata lumea raspunde cand e pus.cel putin in generala.eu sunt la "stadiul" acesta...si nu stiu...sunt sigura ca o sa gasesti pe cineva.tb doar sa fie pers potrivita,faza e ca prietenul meu cel mai bun avea cam aceeasi problema dar el intelege matematica si fizica si a priceput imediat ce tb sa faca ca sa nu fie timid sau ciudat, dar asta nu la facut mai mult iubit(nu ca ar fi avut vreo prietena)dar totusi el nu renunta, speranta moare ultima
Buna! Sunt sigura ca vei gasi o fata! nu iti fa griji in aceasta privinta. Sunt multe fete, din care numai 1 sau 2 sunt cu capul pe umeri. Sa alegi una care ti se potriveste si te apreciaza.:-p