Buna Bogdan.Sa stii ca m-a impresionat povestea ta si chiar ma bucur ca mai exista baieti care vorbesc asa ca tine.nu iti fa griji o sa-ti gasesti o fata care sa te iubeasca, si nu ii baga in seamana pe colegii tai, ei stiu doar sa se distreze o sa realizele mai tarziu ce au de pierdut.La fel ca tine nici eu nu am sa inteleg niciodata fizica, mate nici atat si ncici fetele, chiar daca eu sunt una dintre ele.sunt foarte schimbat-oare majoritatea si nu ai cum sa ai un dialog cu ele.
Buna Bogdan! Sunt sigura ca la un moment dat va aparea o fata si in viata ta! O fata care sa te iubeasca cu adevart si sa vrea sa isi petreca restul vietii alaturi de tine! Faza e ca trebuie si tu sa fii mai indraznet, sa vorbesti mai mult cu ele, dar nu despre subiecte referitoare la scoala sau emisiuni de astea educatieve caci nu vei face decat sa le faci pe ele sa creada ca esti un tocilar [desi nu asta insemna dar multa lume cam asta considera] si le vei plictisii, si asa vei pierde mai multe decat aveai pana acum. Deci, fii indraznet, si baga-te in seama ca nu iti face nimeni nimic atata timp cat nu jignesti pe nimeni! Succes si o zi buna iti doresc!
Deci...ai 15-16 ani, caracterul personal de acum se formeaza!
Nu dispera vei gasi persoana potrivita(eu inca nu am gasit`o si am 19 ani dar nu fac haz de asta)!
In legatura cu frumusetea fetei nu ma pot exprima dar mai bine pui accent pe"sa na iubeasca" fiindca asta e mai greu de obtinut, nu trebuie sa fie fotomodel ci sa iti placa tie pur si simplu!
Sfat:Nu incepe o relatie cu o fata foarte frumoasa doar de ochii celor din jur!(am facut`o si am cazut de prost in fata mea si restului)
Nu trebuie sa fii asa pesimist, din ce ai relatat pare ca esti un tip inteligent iar fetelor le plac tipii inteligenti, acum depinde ce anturaj ai. Dc ai in anturajul tau baieti tupeisti cu gura mare s-ar putea sa ti-o ia inainte, dc ma intelegi si crede-ma ca stiu ce spun. Referitor la timiditate incearca nu sa scapi de ea ca stiu ca e greu dar sa o diminuezi, pentru ca daca esti timid vei avea mult de pierdut in viata, crede-ma ca stiu ce spun. Mai ales ca zici ca vrei sa te faci actor .
Asta cu dragostea stiu cum e sa te gandesti tot timpul la o fata si sa nu fii cu ea, e nasol de tot. Cand se mai intampla sa iti placa de o fata abordeaz-o intr-un fel sau altul, pentru ca daca nu o sa o faci nu stiu dc o sa te abordeze ea pe tine. In ziua de azi baietii trebuie sa cucereasca si fetele sa fie cucerite. Trebuie sa ai curaj pentru ca altfel ai de pierdut mult nu putin.
Bafta si numai bine!
Am citit si mi se pare interesanta situatia ta. Te intrebi de ce nu ai avut o prietena? E simplu:nu ai dat interes la acest subiect. Poate pentru tine a fost mai importanta scoala, si nu fetele.
Anyway, de gasit...vei gasi pe cineva.
Am sa iti dau un exemplu: un verisor s-a casatorit cu o femeia relativ urata. In ce sens? Nu era o pitipoanca care fara machiaj, era dead. Purta si poarta ochelari.asta o cam dezavantajeaza. Ce a vazut verisorul meu la ea? Sufletul ei, comportamentul. Degeaba esti frumos/oasa, daca nu stii sa te comporti in societate, nu stii sa fi un adevarat/a domn/doamna. Exista si persoane din astea.
Uita-te la cazul Columbeanu: degeaba e ea frumoasa daca nu stie sa profite de viata.(este propria parere, nu ma intelegeti gresit!).
Fii optimist:viata iti va oferi ce-i mai bun.
Succes.
Bogdan, mai mult ca sigur vei gasi o fata frumoasa ce iti va admira caracterul si va gasi timiditatea ta simpatica. multe fete te cred bleg, dar cand va veni cea buna vei stii. te rog asculta sfatul unui pusti de doar 12 ani. daca am putut sa te ajut fundita. mersi :*
Esti destept, super, bravo, dar daca vrei fete vei deveni mai "down", eu am avut o sumedenie de gagici, sunt indiferent. Te rugam toti: nu-ti fa griji daca vei fi iubit, iti dau un milion de procente ca vei avea si tu prietena, dar sfatul mai multora si al meu este: gandeste-te la prietenie si nu la iubire, e distrugator un pic pentru tinerei invata si asculta de parinti, nu-ti pierde desteptaciunea!
Buna si eu sunt foarte timida ca si tine si sunt fata si de mine fac colegii misto, asa si eu ma gandesc ca nu imi voi lua niciodata baiatul perfect
patrizia696 întreabă: