anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

eu trec in clasa a 10a si dealungul clasei a 9 am intalnit o colega care imi este foarte simpatica :d, ma inteleg foarte bine cu ea si..., ce ar trebui sa fac sa trec la pasul urmator, nu am vrut sa incep deoarece poate va crede ca sunt disperat dupa ea tongue, as vrea niste sfaturi de la voi / cat mai multe big grin

Răspuns Câştigător
| aleksuta a răspuns:

Poi ce-ar fi prin a incepe sa o inviti la un suc, o plimbare? Ceva sa iti poti permite?
Puteti incepe cu o discutie gen ce a-ti mai facut, ii poti spune cat ti-a fost dor de ea si intr-un final poti trece la subiect.Ai putea sa ii duci o floare ca atentie insa depinde cum o ia:ori de la inceput poate crede ca o placi si faza e sa nu te simti tu penibil.Ca idee, ai putea sa i-o oferi spunandu-i ca te-ai gandit ca asa e frumos din partea unui baiat mai ales cand are o colega asa de speciala. Poti apela la multa comunicare pentru a vedea cum gandeste ba chiar cum te priveste.Incetul cu incetul ar trebui sa iti dai seama daca ea este de acord cu idea de a forma un cuplu. Good luck!

3 răspunsuri:
| Andarock a răspuns:

---> Pasul urmator `? happy La ce vrei sa te referi? happy

---> Adica vrei sa zici ca vrei sa deveniti Best Friend Forever?
---> Daca iesit pe afara imbreuna si va petreceti timpul impreuna, atunci o sa vada ca esti de treba si ca poate avea in credere in tine.

---> Numai bine! puppy dog eyes

| Marynna a răspuns:

Hm...pai poti incepe prin a-i arata ca o placi, din ce ai scris tu aici mi-am dat seama ca te-ai purtat cu ea ca un simplu amic.Cheam-o in oras,sun-o[bine,nu exagera],zambeste-i,da-i de inteles ca o placi,o fata isi da seama cand un baiat o place. Daca si ea te place, iti va raspunde la fel, probabil.Si daca vezi ca si ea te place, atunci zi-i ca iti place de ea.

Bafta>big grin

| Mayar a răspuns:

Pai ar trebui sa ii spui ca ai inceput sa o placi, in cazul in care nu vrei sa tio ia altul inainte. Spune-i frumos ca ai inceput sa o placi, si apoi spui un compliment, ii spui ca n uvrei sa se simta prost. Doamne, lasa timiditatea deoparte daca vree isa realizezi ceva. Daca nu ii spui asta, ci altceva nu stiu, va crede cine stie ce prostii, asa ca spune-i adevarul si lasa frica pentru soricei, ca tu esti baiat!