| IubesteEa a întrebat:

Buna eu un baiat care inca il plac muultlove struck asa si el tot imi zice mie ca are nevoie de o fata ca nu are la ce fata sa se duca 1.de ce batea apropouri? asa mai demult i-am zis lui ca ma iubesc 2 baietii mult si el a zis dar niciunul din inima 2.adica? asa si el mi-a zis sa fii eu 3.cum adica sa fiu eu? 4.de ce ar vrea asta? dau funda la cel.cea care a raspuns pe rand fara misto va rog mersi :*

Răspuns Câştigător
| AlleSss a răspuns:

1. Bate apropouri deoarece saracul nu-si stie propriile sentimente.
2. Adica, ca orice baiat este unul mai "inchis","blocat". Nu-si lasa sentimentele la iveala imediat.
3. Sa te comporti cum iti place tie, tu, cea originala.
4. Pentru a te cunoaste cu adevarat pe tine, nu pe cea care vrei tu sa pari.

Sfat: Probabil ca baiatului ii place de tine, dar nu crede ca te cunoaste cu adevarat si vrea sa vada cum esti tu de fapt, de aceea ti-a cerut sa fii tu.
Oricum, iti urez multa bafta.
Bafta!

2 răspunsuri:
| Endymion a răspuns:

Invita-l la o bere si vezi cum sta treaba. daca vrea sa fie cu tine, o sa faca ceva si fii cu el. daca vrea doar sa profite de tine, o sa iti dai seama din atitudinea lui. oricat de multa vrajeala ar avea, se da de gol

| xSuicide a răspuns:

Deci. 1... Bate apropouri pentru ca poate te place sau vrea sa profite de tine. 2. Adica el poate vrea sa profite de tine spunandu-ti vorbe ca acestea dar s-ar putea ca pana la urma sa te iubeasca sincer. Nu e sigur atentiee laughing. 3. Sincer nu stiu la ce se referea. Poate sa fie el prietenul tau. Nu stiu. 4. De ce ar vrea? Pai poate sa profite cum am mai zis sau chiar te iubeste. Daca il iubesti/il placi incearca ceva cu el.