Păi trebuie doar să fii tu însuţi.
Nu te chinui prea tare.
Arată tuturor cum eşti tu de fapt!
Şii nu lăsa ruşinea să te doboare.
Îţi doresc mută baftă! :*
Si eu sunt timida.
pei ca sa iti fie mai usor iti poti cauta colegii de liceu, de clasa pe hi5, facebook.
scrii "boboaca in... " daca vr iti lasi si idu si vb cu ei.
va intalnitzi, vorbiti, mergeti la o terasa ceva etc .
eu una eram foarte entuziasmata de idee: primul an de liceu, colegi noi, profi noi totul noou.
Dar nu a fost cine stie ce. In prima zi pei te duci la ei te prezintzi. Apoi daca vrei pe o foaie scrii idurile lor Chestii de genu. :*
Bafta >
@CandyES eu una nu sunt de acord cel putin la mine in liceu nu e asa. dimpotriva asthia mai mari sunt incantati sa cunoaszca bobocii, fetele in mod special
. Se baga in seama cu noi, vorbesc etc. Nu se fac diferentze ca aia e a9a si aia e a11a.
Ca sa te acomodezi trebuie sa fii tu insati, cum ar fi eu am facut clasele 5-8 la liceu, m-am comportat cat se poate de obisnuit si asa m-am acomodat acolo pentru ca si restul erau la fel ca mine. In cazul celor mai mari cu aia trebuie sa ai grija pentru ca aia o sa va vada pe voi boboacele ca " o prada" usor de prins
crede ca sunteti micute si naive, sa nu le picati in plasa daca se poate, vorbeste cat mai putin cu ei
.
Si eu sunt la fel ca tine, tot timida.Ma gandesc ce voi face in prima zi de liceu.fii tu insati si incearca sa uiti de rusine ! Succes la liceu!