Cred ca un spirit s-a atasat de cineva din familie si asta te include si pe tine. Din ce am citit pare destul de grav ori aveti un demon care de obicei creaza certuri, pagube si ataca emotional te face sa-ti pierzi mintile cu timpul mai exact, ori un spirit omenesc numit Poltergeist (stiu sigur ai mai auzit in filme) care consta in aparitii, voci si miscarea diverselor lucruri, si nu poti scapa de el prin mutare te urmareste. Incearca sa citesti rugaciunile Sf. Spiridon care se spune ca protejeaza familia, ori arzi salvie si chemi preotul sa tina o slujba.
Sau gandeste-te putin daca ai o ruda care a murit si a fost apropiata familiei fa-i o pomana s-ar mai linisti apele(daca e asta).
Si inca ceva incercati sa mentineti o atmosfera calma in casa, spiritele isi iau energia din emotii negative asa se spune si asa am citit in multe locuri, si trebuie sa dai impresia ca e casa ta tu esti stapanul ei si nimeni nu ti-o va lua, stiu ce vorbesc, si eu am patit multe si simt ca se mai apropie ceva cat de curand ma rog.
Gandeste pozitiv si ramai cu mintea limpede.
Mult noroc!
1.Du-te la biserica si cere sfatul/sprijinul unui preot.
2.Cu cat crezi mai tare in chestii de genul asta, cua atat o sa se adevereasca mai repede.
3. Poate nu e nimic, e doar in imaginatia voasta, dar nu cred (dupa ce poveste am citit...e greu de crezut ca nu e nimic).
4.Dormi cu cineva sau la o prietena si vezi daca zimti aceeasi prezenta stranie.Succes in viata!:*
Mergi la un preot si rugati-va mult, mergeti la biserica platiti mai multe slujbe, tineti post. Si da spiritul se muta cu voi peste tot, oriunde ati pleca. Bafta!
Uite clar ca problema ta e una comlicata iar eu te sfatuiesc ca tu si familia ta sa mergeti la o biserica, sa îi explicati unui preot tot ce a-ti pãtit. Iar preotul va sti ce sa faca cu siguranta! ei bine
asta a fost raspunsul meu eu asta a-si face in locul tau sper ca te-am ajutat.