| VladyCristian a întrebat:

Exista ceva program care sa-ti faca fata mai clara (la o poza), sa-ti elimine ridurile, sa-ti lumineze fata sau sa iti elimine vreun punct sau cos de pe fata lasand-o "imaculata" laughing. Fotografii folosesc acele retusuri mai ales atunci cand realizeaza o poza pentru un album. Dau fundita happy

Răspuns Câştigător
| smilerz19 a răspuns:

Photoshop. Il poti downloada de aici : http://download.kappa.ro/action__file/id__997

10 răspunsuri:
| Bacemi a răspuns:

Photoshop e vestit pentru asta. Dar sunt mai multe programe cred care pot face acelasi lucru.

| Emena a răspuns:

Photo scape. dai la filter.si dupa noise reduction(clear skin). sau celalalt

| yellowalien a răspuns:

Photoshop... da' trebuie' sa stii sa-l folosesti. tongue

| moonY a răspuns:

si cand cocalaru' ala de pe hi5, care saliveaza la fotografia ta modificata, iti va cere sa va vedeti, ce program vei folosi?
ca sa nu-l dezamagesti, am eu unul: operatie estetica.

| anonimmmmm a răspuns:

Da este unul tare tare bun, scrie pe google download photo editor.Si vei vedea.este simplu si eficient. Daca ai sa ai neintelegeri, imi poti scrie mesaj, si te ajut cu mare placere.Pa.Sarbatori Fericite.

| AlecSSyA a răspuns:

Da exista.Se numeste PhotoInstrument si este usor de gasit pe internet. Sper sa iti fie de folos si sa imi dai fundita.:*

| Allexy_6463 a răspuns:

Pai eu am Photoshop si poti face cu el tot ce zici tu.thinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da exista se numeste ADOBE PHOTOSHOP CS4 poti sa faci ce vrei este pentru profesionsti!

| alexandra35 a răspuns:

Buna.
Da exista un program care se numeste photoshop cu care poti face orice :sa te faca sa arati mai slaba, sa iti faca dintii albi...intra pe acest site http://www.youtube.com/results?search_query=photoshop&search_type=&aq=f sa vezi cum functioneza si programul il poti downloada de pe googl.
Mult succes.

| Cristy_6051 a răspuns:

Photoshop cs3 poti sa faci absolut tot ce ai spus tu si mult elatele... sa schimbiculoara ochilor, a parului. a sprancenelor sa faci buzele mai mari sau mai subtiri genele mai groase... obraji mai rosii. nasul mai mic. aproape orice!