| Ariamnaa a întrebat:

Buna! Fac pregatire la romana cu diriginta. Si acolo mai face pregatire la romana si fata doamnei mele si înca un baiat. La început nu mi-a placut de el adica nu am avut vreo atractie. Acum dupa ceva timp îmi cam place de el. El umbla cam dupa fete si mereu cand ne intalnim sambata la pregatire îmi spune de "gagicile lui". Eu îi spun mereu ca sa ma lase cu fetele ei si el spune ca sunt geloasa. Evident ca eu neg ca mna. Si într-o zi a spus ca lasa ca stiu eu. Eu l-am întrebat ce stie el. Iar el a tacut. El cam are fete pe care la place in fine asta este partea a 2-a. Cam într-o zi mi-a spus ca s-a sarutat cu o fata. Iar astazi mi-a spus despre niste fete pe care le place. Iar eu i-am spus sa ma lase cu gagicile lui in pace. Si a spus ca "lasa ca stiu ca ma placi." Pana si diriga a spus ca i se parea ca il plac. Acum eu am negat dar oricum stie ca il plac. Eu chiar il plac si nu stiu cum sa il fac sa fie mai atras de mine. Nu stiu. Si nu stiu daca si el ma place. Va roog ajutoor

4 răspunsuri:
| lpavel a răspuns:

Devreme ce te necajeste mereu, normal ca te place, altfel nici nu te-ar baga in seama! ce sa faci? ai putea sa-i spui in gluma sa te scoata la un suc, cafea, film orice...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Hmm, o face dinadins lauda cu fetele care, chipurile, il plac ca sa te faca geloasa deoarece banuieste sau si-a dat seama ca-l placi.

Cel mai bine, dupa parerea mea, este sa folosesti psihologia inversa; adica in loc sa-i zici sa te lase in pace cu lauda lui, sa-l intrebi ceva gen: Hmm, ia mai spune-mi, cu ce gagica te-ai mai sarutat azi?

| jerkinator a răspuns:

Te rog nu te lasa de meditatiile la romana, chiar ai nevoie!

| Ariamnaa explică (pentru jerkinator):

Adica? La ce te referi?