| bby a întrebat:

Fac un articol despre prietenie aşa că aş vrea să îmi raspundeţi la câteva întrebări. Nu am pe cine să întrb aşa că sper să mă ajutaţi voi.
1. De ce eşti capabil să faci pentru un prieten?
2.Ai fi dispus sa faci ceva neobişnuit pentru prietenie?
3.În ce fel prietenia poate influența comportamentul în societate?
4. Care sunt defectele prietenilor pe care le poti accepta?
6.Care sunt amintirile tale de la începutul unei prietenii?

6 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

1. NIMIC (nu cred in prieteni)
2. Daca mas insela si as gasi un prieten... depinde in ce consta acel "neobisnuit"
3. Nu stiu, depinde ce fel de prieteni, ce fel de anturaj reprezinta.
4. Daca nu vor avea frana la vorba, voi putea accepta mori de vant sa vorbeasca non stop laughing

| positivity a răspuns:

Bine, atunci să trecem la răspunsuri. happy
1. Având în vedere ca prietenia este precum o poveste de basm, plină de speranțe și zâmbete, toți trebuie să facem ceva pentru ea. Majoritatea dintre noi, numim prietenia fiind falsă, şi alte adjective de genul acesta, dar dacă te gândești bine, chiar crezi că ai putea trăi fără cineva care să te facă să zâmbești? Numim prieten persoana care te face să te simți mai bine, pentru ea, suntem capabili să mutăm munții din loc. Toată lumea a avut măcar o dată un prieten sau coleg, și își dă seama cât de important este chiar şi acel "amic".
2. Sincer, da. Pentru mine prietenia înseamnă o lume nouă, deci trebuie să facem mereu lucruri noi, pentru a o ține în continuare în mâinile noastre.
3. Imaginează-ţi o persoană fără prieteni, retrasă şi posomorâtă. Nu ai crede despre ea că este un copil ciudat, şi nefericit? Având prieteni, te comporți diferit, nu mai ești retras, râzi şi vorbeşti mai mult, într-adevăr prietenia te schimbă. Dar întrebarea este cum? Cu siguranță în bine, nu vei vedea niciodată o persoană cu un grup larg de prieteni tristă şi ciudată.
4. Toți avem defecte, nu putem nega asta, fie cât de perfecți vrem noi să părem. Pentru mine, prietenia include încredere; dacă nu este încredere, atunci acea legătură dintre persoane nu se poate numi prietenie, ci mai mult amiciție. Sincer, pot accepta multe defecte, precum: minciuna (dar dacă este mult prea mare, nu ai cum să ierți așa ceva) şi egoismul. În orice caz, urăsc persoanele care se cred mai presus decât ceea ce sunt, bârfitoare şi superficiale.
5. Dacă te referi la prima mea prietenie, să știi că a fost super tare. Vorbeam mult, râdeam, și ma jucam nonstop. Iar odată cu trecerea timpului, chiar dacă încă am rămas prieteni, se vede o legătură legătură mult mai strânsă între noi. Să știi un lucru, prietenia adevărată va rezista chiar şi prin foc.

| kobra12 a răspuns:

1.nimic
2.desigur k nu
3.prieteni=greutati inutile
4.0
5.0

| LifeIsColour a răspuns:

Buna,uite raspunsurile mele:
1=In prietenie totul se ofera, nimic nu se cere, de aceea sunt dispusa sa fac orice pentru un prieten, atata timp cat stie sa aprecieze gestul si sa aprecieze relatia noastra de prietenie la adevarata ei valoare.
2=Depinde in ce consta acel ceva neobisnuit, poate ca as fi deschisa la noi provocari, asta daca as stii ca astfel, pot salva o relatie de prietenie cum mai rar poate avea cineva.
3=Prietenia joaca un rol important in vietile noastre, o persoana fara prieteni se poate considera ca provenind din salbaticie.Cu prieteni, invatam sa spunem oamenilor ce ne deranjeaza la ceilalti, practic ne formam un comportament, ne formam ca oameni in societate.Devenim sociabili, stim sa purtam o discutie, sa ne facem placuti inca de prima data.
4=Nu vreau sa par o persoana pretentioasa,insa, consider ca defectele pe care le poate avea un prieten sunt:sa nu fie de incredere, sa barfeasca, sa minta, sa nu ii pese de relatia noastra de prietenie la fel cum imi pasa mie.Deci clar, prietenul\prietena\prietenii mei nu vor avea aceste defecte, in rest nu ma intereseaza ca nu au par in cap, ca au un picior mai lung, sunt aspecte mai putin importante.
5=Probabil o cearta mai serioasa dupa care urmeaza impacarea, ceea ce imi demonstreaza ca relatia de prietenie va rezista tuturor provocarilor, fie ele serioase sau nu.
Sper ca te-am ajutat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
1.Pentru un prieten sunt capabil să iau vina asupra mea pentru a-l scăpa pe el, dar trebuie să îmi fie prieten cu adevărat, nu fac orice pentru oricine.
2.Gen? Prietenia poate exista foarte bine şi fără lucruri de acest fel.
3. Dacă îţi alegi prietenii cu grijă vei avea de câştigat dar dacă intri în nu ştiu ce gaşcă, şi aceea extrem de cunoscută pentru activităţile sale diferite atunci o să te comporţi la fel ca ei, o să iei de la prieteni doar lucrurile rele, pentru că asta ştiu ei.Este adevărat faptul că prietenia te schimbă dar tu alegi cum să te schimbe:în bine sau în rău.
4.Suntem diferiţi şi trebuie să ne acceptăm unii pe alţii pentru a putea construi ceva dar încă de la început trebuie să ai o preferinţă, nu te împrieteneşti cu o persoană care obişnuieşte să facă lucruri care ţie nu îţi plac.
5. Începutul unei prietenii este ca un test.Treci sau pici.

| Yoana99 a răspuns:

Buna. Uite raspunsurile mele la intrebarile tale:
1.As fi in stare sa fac orice pentru un prieten foarte apropiat, deoare ce am incredere in el si stiu ca imi va intoarce favoarea cand voi avea nevoie.
2.Sigur ca as fi dispusa sa fac ceva neobisnuit, atata timp cat sunt capabila sa fac acel lucru.
3.Prietenia poate influenta in bine comportamentul unei persoane in societata daca este o prietenie sincera si fara intentii ascunse, in caz cotrar comportamentul persoanei respective poate fi influentat in sens negativ.
4.As accepta orice defect al unui prieten in afara fumatului si a consumului de droguri.
5.Asta este o chestie foarte draguta: pe prietena mea cea mai buna am cunoscut-o cand m-am mutat in cartierul unde sta si ea. Era vara iar eu intram in clasa a5a si ea a6a. Neam imprietenit super rapid si am stat in seara aia cateva ore bune sa vorbim. Dupa o saptamana nici nu ne venea sa credem ca abia ne-am cunoscut. Ne cunoasteam foarte bine. Acum cand stau cu ea de vorba si ne amintim despre asta nici nu ne vine sa credem ce repede au trecut 3 ani de zile. Desigur ca ne-am mai cretat, chiar de multe ori, dar mereu am reusit sa trecem peste...

Eu sper ca te-am ajutat si iti ureaz bafta. Sa-ti iasa un articol grozav!