Am si eu 2 prieteni, si mereu le zic "sunteti cei mai buni prieteni ai mei" dar nu ma pun sa aleg.
Trebuie sa inveti sa "imparti", sa o lasi libera, nu trebuie sa te aiba doar pe tine ca cea mai buna prietena, poate sa aiba mai multi cei mai buni prieteni
"Cel mai bun" este doar o expresie, nu este ceva pe care trebuie sa te bazezi, ca tu esti singura
Asta difera de chestia cu mintitul, acolo te descurci singura, daca vrei sa accepti minciunile ei, sau nu, depinde si ce fel de minciuni sunt
Deci, eu zic sa nu mai dai importanta, daca e sau nu o "cea mai buna prietena" a altcuiva, tu sa ai grija sa ramana cea mai buna prietena a ta, ca ceilalti nu te intereseaza
Interesant.....foarte interesant )... Pai, scuze ca iti zic, dar " cea mai buna prietena NU te minte niciodata" daca te minte, nu-ti e nici macar prietena. Ai grija la astfel de oameni
Cautati alta prietena chiar nu merita sa fie cea mai buna prietena a ta. Si cu parere de rau iti spun ca nu e o prietena adevarata.
Am avut si eu o asa problema.Iam spus sa aleaga intre mine si cealalta. Poti face si tu asta. Bafta