anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

fetele! Vi s-a intamplat vreodata sa iesiti pe strada si sa va fie rusine de felul cum aratati? Am doar 14 ani, si da, mi s-a intamplat. Imi este frica sa ma expun in fata lumii sau sa dau poze pe mess(nu ca as avea vreun defect). Am persoane care-mi spun ca sunt frumoasa, dar simt ca nu sunt sincere.De unde vine aceasta descurajare si cum as putea scapa de ea? Nu mai suport sa ma presez psihic singura. Oare sunt prea micuta pentru a-mi face griji pentru chestii din astea?sad

Răspuns Câştigător
| Bacemi a răspuns:

Scuze ca iti raspuns avand in vedere ca ai adresat intrebarea fetelor. Inteleg ce simti pentru ca un timp si eu eram foarte afectat pe tema asta. Mereu ma gandeam ca arat aiurea si asta contribuia la parerea proasta pe care o aveam despre mine. Odata ce a crescut increderea in mine si mi-am dat seama ca am si eu unele calitati problema a devenit ceva mai mica. Cu timpul vei invata si tu ca alte lucruri primeaza. Nu te vor mai interesa astfel de lucruri superficiale. Incearca eventual in loc sa iei haine scumpe sa iei haine ceva mai ieftine dar dragute. Cauta sa fii multumita de hainele pe care le porti. Si cauta sa fii in preajma unor persoane de treaba ceva mai des. Astfel te vei gandi la alte lucruri stiind ca pentru ei conteaza felul tau de a fi si nu cum arati. Nu iti fa griji. Oricum, aspectul fizic e o problema minora acum. Sunt fete care la 14 ani nu pareau asa inzestrate si acum sunt modele. Conteaza si cum te ingrijesti. Si ingrijirea nu consta in tone de machiaj. Ceva fad e mult mai dragut.

6 răspunsuri:
| Adredemesconf a răspuns:

Nu te stresa, fiecare om este frumos in felul lui, de aici si vorba "nimeni nu-i perfect". Pentru ca cu totii avem si parti bune si parti mai putin bune.
Daca tu te consideri frumoasa fii 100% sigura ca esti. Tu esti cel mai bun critic pentru tine.
Te pup:*
pa, pa.

| ladygaga_9914 a răspuns:

Nu`ti mai face griji din astea

Problema ta e ca nu ai destula incredere in tine!
Fii mai increzatoare pe tine, pe fortele proprii si vei vedea ca nu`ti va mai fi frica.
Nu exista persoane urate, sa stii ca fiecare fata e frumos in felul ei, asa ca nu`ti mai face griji!
winking

| Bebis...₣ẹbℓẹŧsea Įu' Sasuke:> a răspuns:

Parerea mea este ca nu ar trebui sa te jenezi de felul in care arati.fiecare persoana este frumoasa in felul ei si cine te place o sa te placa exact asa cum esti. orice persoana are calitati. puneti in vedere ce crezi tu ca ai mai frumos si nu te mai jena.traieste-ti viata! mai ai de crescut:X nu mai fi asa dura cu tine. du-te ia o oglinda sh spune-ti:''chiar sunt frumoasa!'' sper sa te ajute raspunsul meu:* poate imi dai sh mie funditabatting eyelashes

GânduriAlbe
| GânduriAlbe a răspuns:

Eşti complexată de felul cum arăţi. Dar pentru ca să fi aşa trebuie să ai şi ceva ce să consideri defect. E oarecum normal pentur că la vârsta ta toate fetele îşi fac probleme din astea. Dacă ai o oglindă mare acasă, mergi şi uită-te şi gândeşte-te la lucrurile care-ţi plac la tine, la corpul tău şi apoi la cele care nu-ţi plac. Ajută să te priveşti în oglindă pentru că începi să te obişnuieşti cu felul în care arăţi, să te accepţi şi aşa scapi de complexe. Baftă!

| Adredemesconf a răspuns:

Imi pare rau, am uitat sa pun virgula(ca, cu totii...)
Sorrybig grin
:*

| Silvia a răspuns:

Nu ştiu...Nu cred că mi s-a întâmplat.Asta pentru că orice fată trebuie să aibă încredere în ea.Nu ai de ce să te subapreciezi.Priveşte în jurul tău câte piţipoance hidoase au o superîncredere în ele fără niciun motivlaughing. În plus, atunci când tu te simţi frumoasă şi ceilalţi te văd în felul în care te simţi tuhappy.
Nu uita, nu contează fizicul pe cât contează ce ai în suflet.Mai târziu îţi vei da seama de asta.
Şi eu am tot 14 ani, poate că sfaturile mele le vei lua în serios, pentru că ştiu cum este o persoană la vârsta asta.Nu te uita cum arată una sau alta, cum se îmbraca şi vorbesc unele. Tu fii TU, cu bune şi cu rele, cu calităţi şi defecte şi iubeşte-ţi propria persoană fără să te compari cu alţii.
Lucrurile care îţi vin acum în minte peste un timp ţi se vor părea prostii şi vei zâmbi gândindu-te ce griji inutile îţi făceai când aveai 14 ani.happy