Alexandra draga...''daca nu folositi ceva dati-le nume si acelor cosmetice nefolosite, si de ce nu folositi?''aici m-am pierdut. ori eu dorm inca, ori nu ai explicat bine
Eu am rimel de la avon si de la mascara dar sincera sa fiu mi s-a parut mai mult cel de la mascara decat de la avon si mai rezistent.Mai folosesc creioane de la avon iar cat despre farduri am toate culorile (dar nu folosesc nici una decat la petreceri) folosesc de obicei un gen argintiu pentru ca ma pot duce si la scoala asa. Iar fondul de ten in ultimul timp numai am cosuri si mi s-a inchis tenul la culoare asa ca nu il mai folosesc(dar sa-ti dau un sfat ai grija cand iti alegi fondul de ten fie ca este lichid sau praf deoarece colega mea nu si la ales pentru tipul ei de ten si acum este alergica la orice fon de ten deci nu mai poate folosi). Si de obicei eu glosul mil iau de la avon (deoarece este mai ieftin, dar cel de la oriflame este mult mai bun, stiu ca este mai scump dar este si mai rezistent si iti da o stralucire in plus:*) sau daca te-ai saturat de atatea glosuri exista si creioane de buze si sincer cateodata folosesc :* sper ca ti-a fost de folos!
Folosesc rimel de la Avon si de la Miss sporty.
Luciu de buze de la Miss Sporty, Avon...
Vestitele creioane de ochi Ada
Tus, blush si fard de ochi mai rar...chiar si fondul de ten il folosesc rar(am de la Avon, dar inca nu am gasit nuanta potrivita )
Eu folosesc Mascara si Luciu de buze (din cand in cand) de la Maybelline, Ruj de la L'oreal, fond de ten Astor sau Rimmel, pudra compacta Misha.
Eu folosesc! rimelul super shock, luciu de buze, fard de pleoape, sclipici si multe altele!
Messyhair întreabă:
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
VulpeaDinUmbra întreabă: