| Alle19 a întrebat:

Buna fetelee! Vreau si eu niste statusuri sau measje de dragoste mss!

4 răspunsuri:
| emma1love1u a răspuns:

Suflet de copil, lacrimi de adult si esenta tare, asta e fetita care te-a ridicat mereu in picioare puppy dog eyes

● Sunt doi indragositi care nu se intalnesc, Doua persoane despartite care se doresc, Doua suflete aflate la o rascruce, Doua lacrimi dar nici una nu mai curge! ♥

Ai primit tot ce-ti doreai, pentru ca ai tras din greu ca sa le ai! Sunt lucruri banale care te fac sa zambesti si sa ajungi fara sa vrei sa le iubesti!`; x

Cand iesi fara ea, nu te controleaza, nu te suna. Dar tu stii ca te iubeste, dar nu vrea sa ti-o spuna`love struck

Era o copila candva..Acum s-a schimbat din cauza ta! Acum gandeste altfel "pustoaica"! smug

Hei Tu happy Aminteste-ti clipele bune, aminteste-ti de mine asa cum mai cunoscut. Tine minte dragostea ce ne-a salvat de multe

ori; x

• Si ti-as pune intrebari multe dar stiu ca raspunsurile tale vor fi mereu cu "..." puncte, puncte oh go on

Când ajung să ţin la cineva e doar proprietatea meawinking

• Nu-ncerca sa-i minti acum ca ea e doar o oarecare.Cand ei stiu ca amintirea ei inca te doare! Nu o lasa sa plece, stii ca e singura care te-ntelege. Fa`o sa uite c-ai fost rece! oh go on

Eu vreau o şansă şi îţi promit că-n viitor o să uiţi ce-nseamnă să-ţi fie dor... Scapă de un clovn, uită ce-a fost el, E momentul să zâmbeşti din nou şi eu la fel…

Eu iti spun tu nu intelegi? Tu vrei sa ramai. Eu vreau sa pleci. Nu-ti vine sa crezi ca s-a terminat? Ai fost doar un capriciu. Si ti-am demonstratwinking

E si normal sa fiu asa, cand de la cei dragi auzeam in loc de sfaturi : "e treaba ta ce faci "

-Dar a spus ca este fericita pentru mine.
-Normal ca-o sa spuna ca e fericita si o sa falsifice un zambet, dar uita-te bine in ochii aceea, ai ranit-o!

Unde am fost eu, n-o sa ajunga niciodata. Iar daca crede asta, e o proasta;;]

Ai grija cum iti formulezi criticile, s-ar putea sa pici de prost.

Am uitat ce ti-am spus si cum eram inainte. N-am uitat sa te iubesc, doar ca nu-mi aduc aminte

Sunt unele persoane care-mi raman mereuu in suflet, oricat ar gresiii ♥

Se vede in ochii ei ca doar la el se gandeste :]

E bine sa stii ca nu poti sa fugi de tine.Si ca doar in filme actorii supravietuiesc printre ruine!

Continua sa faci pe proasta. Ca o faci Bine Tare! Esti prea mica pentru un joc atat de mare. Chiar daca-l ai langa tine.
Ramai doar cu resturi de la mine :*

Stai cuminte fata mea.Nu te mai ambala asa. Si ce daca te-a iubit? El tot la mine a venithee hee

-Mai esti suparata pe mine?
-Nu
-Esti sigura?
-Niciodata nu am fost suparata pe tine
-Dar ce aveai?
-Eram ranita

Parca simti ca nici nu mai poti.Si-ai incercat sa ii suni pe toti, dar toti de-acum sunt ocupati. S-a declansat reactia in lant, ai pierdut de la-nceput.Cand ai crezut ca timpul nu-i atat de scurt dar el e de fapt scurt si trece repede!

Si poate visele se fac bucati:
•Cand ai multiple personalitati
•Cand nu mai stii deloc de capul tau
•Cand nu distingi binele de rau
•Cand nu mai stii pe unde sa te-ndrepti
•Cand n-ai habar la ce sa te astepti
•Cand poate toate sunt la locul lor.Si parca totusi nu e locul lor

Dragostea e mai rapida decat un avion privat.Iti face in ciuda exact dupa ce a decolat.Si de intors e-al dracului de manevrat.Cand ai plecat mi-ai zis ca asta simti tu.

Hai sa lasam dracu soarta sa ne invete cum arata un steag alb intre doua fortarete. Ca sti ca fara incredere in schimb, totu merge in contra timp ca o piesa fara ritm.

Hai...sa golim paharul ca si asa e plin..ca si asa ne stim.Toate defectele cred ca ne tin pe loc, sentimentu-i reciproc. Tu pui tot pe foc si ma privesti ca pe un escroc.Eu nu mai te provoc, iar tu nu mai taci deloc.

Sec.Mai sec ca orice vin pentru ca poate acum te tin de mana, si peste un an sau mai putin ne trezim.Si nu mai stim de fapt cum sa ne ocolim.Ca de fapt noi doi nu mai suntem de mult in acelasi film happy

Fa mereu ceea ce simti. Nu-i asculta, fa ce trebuie sa faci mereu, iubeste lumea, iubeste viata iar in momentele grele mergi mai departe!love struck

Stiu ca te-a durut cand m-ai vazut cu altul. Te-am ignorat cand te-am vazut. Eu stiu ca te doaree, dar nu uita. Asa-i facut si tu. Cand ai fost cu ea day dreaming

Nu a fost singura, dar a fost prima care te-a fact sa tremuri, sa nu mai dormi, sa plangi si sa-ti doresti sa mori.Ai grija de ea, ca tot la tine vine, si orice face, face doar pentru tine :*

Mi-e dor de inocenţa ce caracteriza orice copil. Când faceam o prostie scăpam întotdeauna subtil! Mi-e dor de vechia eu aşa cum eram eu mereu!

Acum pot s-ascund fiecare lacrima ce-mi cade..pentru ca am crescut. Acum sunt mare. iar cateodata nu-mi permit s-arat cat de mult ma doare happy

Eu te voi ajuta să zâmbeşti şi să treci de orice dramă, te ridic şi te fac să începi iar, fără teamă!

Nu stiu ce sa spun! Nu stiu ce sa cred, de cand te-am vazut ma-ntreb : Ce naiba-i cu mine?! De ce-n fata ta ma pierd? :O
De ce inca ne mai iubim? De ce mai spun ce spun acum? Si la ce bun cand las in urma numai scrum? Si fum si tu pleci pe alt drum? Cand stiu ca inima mea ea a ta si ca tu n-ai sa mai fi a mea.Si mai ales cand stiu ca n`o sa mai pot iubi pe-altcineva
Promisiuni uitate, nepasate, Amintiri si vise destramate, Vorbe sincere ce au trecut pe langa noi.Imagini derulate cu noi amandoi.

Ti-ai cautat jumatatea printre multe. Dar majoritatea erau copile care se credeau "adulte". Tu vrei pe cineva jumate copil, jumate adult. Eu sunt jumate mai putin, dar jumate mai mult :*

Mi-au trecut atunci prin minte imaginile cand stateam pe bordura si ma strangeai in brate si-mi sopteai ca " chiar daca mi-ar mai place, n-as mai fi cu ea." Mi-au trecut atunci prin minte imaginile cand tu o respingeai, si ma sarutai de fata cu ea. Si-mi jurai ca eu sunt cea importanta

Acuma cauti melodii sa-ti aminteasca de noi. Iti pare rau ..si mie, da nu te mai vreau inapoi! :*

Da, se misca fain, chiar, te ameteste. Te face so visezi dar de fapt te amageste!

S-a intors cu spatele la mine si crezand ca-si pierde mintile, mi-a spus : "M-am indragostit de-o amintire!

Decat sa imi spui 1000 de minciuni frumoase, mai bine spune-mi un adevar dureros pentru ca te voi aprecia mai mult :*

Plec si nu-mi mai pasa. Las in urma mea, doar o promisiune falsa, ce am crezut in ea! Plec, dar nu-mi mai pasa. Las in urma
mea, doar o persoana falsa, ce din minciuni traia!

Zambet fals. Privire plina de ura.Cuvinte aruncate`n vant, numai minciuni.straight face

Nu mai sunt fata care viseaza la cai verzi pe pereti, tinand pernuta inimioara in brate, imaginandu-si ca-l tine pe el. Nu mai sunt fata care cand facea baie, scria pe clabuc numele lui. nu mai sunt fata care jura ca dragostea lui a fost adevarata si pura. Nu.

Si acum realizez ca n-a fost iubire. Iubirea nu e egoista. Iubesti cand vrei ca persoana iubita sa fie fericita. Cand faci orice ca ea sa fie bine. Iubirea nu se uita.

Iti mai aduci aminte cum ne-am cunoscut? Si cum ne bufnea rasu ca ne apropiam prea mult? Eu eram prea mica, tu erai pustan, eu eram cuminte, tu erai golan ♥

Sunt gata sa traiesc o alta viata, sa le arat javrelor o alta fata.

Mi-ai promis prea multe care stiai ca nu vor fi, dar pe-atunci totul era posibil, normal, eram copii!oh go on

Ma zaresti pe strada, te uiti la mine si ma sorbi din priviri. Amintirea mea te framanta iar constiinta ta e incarcata. Te uiti in oglinda si iti spui:"Ca ea nu o sa mai fie nici o fata happy

FUNDA? TE ROOG MULT

| AndreeaCatalinaaa a răspuns:

Http://dindragoste.unica.ro/mesaje-de-dragoste.php
sper ca ti-a fost de folos! :-*
Funda? :o3

| WhatMeanLove a răspuns:

Priveşte ochii mei albaştri, în ei e scris numele tău...

• Zambesc`! Nu regret`! Nu am gresit`. am iubit`! il iubesc:X si am simtit!`; x

:X`! [ Si cu toate astea stiu ca gresesc`Dar te iubesc la nebunie` Fara tine sunt un nimeni`` /

Zambeste`! Tu esti tot Ce am mai bun`[]

Daca n`ai fi tu. mi-ar ramane gol sufletu! |

El nu sup0rtă să mă vadă plângând `! Îmi spune că sunt un înger, iar îngerii nu plâng `! :-x`

Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`

Să ştii că te iubesc oricum, oricum ai fi `! :-x`.

Fiindcă şi astăzi tu rămâi m0tivul care m`a schimbat `

Se vede în ochii ei că îl iubeşte `! :-x` || Se vede în ochii lui că doar pe ea o d0reşte `! =p~ || Se vede în ochii lor cum e să fii îndrăg0stit `! :-x` ||

Şi dacă ar fi să trec prin foc, pentru tine aş trece `!:-x` // Chiar dacă nimeni nu înţelege `! :-x //

Şi inima mea de copil îndrăg0stit, va fi a ta pentru t0tdeauna `! // Te iubesc `! :-x`

Şi dacă ar fi să trec prin foc, pentru tine aş trece `!:-x` // Chiar dacă nimeni nu înţelege `! :-x //

Nu poţi nega că te iubeşte `. =p~ iar tu îl adori `! =p~ :-xxxx` |

Cuvinte nu prea am `…! || Dar te am pe tinee `…! :-xxxx` ||

Îţi place când te priveşte `! Îţi place la nebunie când bate apropouri că te iubeşte `…! :-xxxx`

Mereu cu tine la bine şi rău `…! Tu ştii cel mai bine cum e sufletul meu `…! :-xxxx ~ Te iubesc `…! ~

Avem clipe împreună ce nu vrem să se termine `…! :-xxxx` =p

Cineva te simte `…! Cineva te alege `…Şii te va înţelege `…! Mereu…cineva te aşteaptă `…! Cineva te iartă `…! Cineva te acceptă. aşa.`! :-xxxx`

Pt mine esti singuru lucru care conteaza.singurul lucru care ma mai tine in viata.:X

:-xxx `! Să nu mă întrebi de ce lumea din jur nu mai e.`! În mintea mea. Acum trăieşti doar tu `! :-xxx ` =p~

. Printr`un sarut intens, doua inimi se unesc! Te iubesc!

` te-am ales` p Tne` :-x` pentru ca` tuu` ` Erai Diferit` :]` ♡` Pt ca` :*` tu` Erai` ` Ceea` c mi-am dorit` ` ♡`. →` [ Te` iubesc` :-x` ]

#. oriunde as pleca Si oricat d departe.inima mea tot pentru` tine` va bate pentru` ca te iubesc... te voi purta in Suflet. in gand mereu ingeru` meu

Esti tot ce vreau, ce am visat, ce imi doresc
Nu-mi ajunge o viata sa-ti spun"te iubesc"

Ca in orice relatie am avut si bune si rele, dar ca cel mai frumos cuplu am trecut peste ele!

O iubire adevarata, nu se uita nicioadata

fără tine, sunt nimeni!

""Imi place chiar daca nu-mi gasesc unele cuvinte. Imi place cand spui : Te pup. Sa fii cuminte! ""

Niciodata n`ai uitat sa fi langa mine…Si eu voi fi mereu, la fel, langa tine :X

Vrei sa-ti spun ce gandesc?! n`am cum sa te mint. dar stii...sentimentele nu se spun. ele se simt

Cand cineva va putea scrie cu un cub de gheata pe soare inseamna ca te va iubi mai mult ca mine…
I-am cerut lui Dumnezeu o floare si mi-a dat o gradina. I-am cerut un pahar de apa si mi-a dat un ocean. I-am mai cerut un inger si mi te-a dat pe tine…
Cand iubesti esti cel mai fericit om din lume, cel mai trist lucru este sa suferi din iubire
Profit de iluzii şi cuvinte false gen"te iubesc", comportament copilăresc, gelozie, certuri, asta e relaţie? sigur faci asta din lipsă de ocupaţie
Un zâmbet fals nu se observă mereu. Privirea, însă, nu poate minţi
Tu îmi faci inima să râdă, chiar dacă ochii mei plâng
Fotografiez sclipiri de pleoape
Creez album pictat de noapte
Cazi... Te ridici ...Tot ce-ti zici e RABDARE
Plangi Te distrugi. Vrei sa fugi Si te doare
Dai tot ce ai si ce n-ai^^

Amintirea noastra, care poate exista! sint aceste cinci cuvinte "TE IUBESC! NU MA UITA"

Nu uita ca sint departe, Nu uita CA TE IUBESC! Nu uita ca zi si noapte, Doar la Tine ma gindesc!

Viata e un joc, un joc frumos in care trebuie sa stii sa joc

Cind iubesti si esti iubit, Ai o dragoste frumoasa, Ce pare ca nu are nici un sfìrsit... Dar! mereu sunt obstacole ce te fac sa renunti la dragoste, Si te tii tare, si perzi iubirea cea devenit jumatatea ta

ubire iarta-ma tu stii bine cum sunt eu, te iubesc din inima stii ca team iubit mereu, acum mi-e frica de iubire, de ce dragosteai asa-i rece?

Am pierdut iubirea Deci, totul am pierdut Singura-am ramas Pe-un drum necunoscut... Am pierdut iubirea Nimic nu mi-a ramas As vrea, ah, sa te strig, Dar nu mai am nici glas... Am pierdut iubirea Nu mai am nimic, Doar ochii plini de lacrimi, Si un suflet amarit.