| simona1992 a întrebat:

feteleo vreau sa spun si eu povestea mea si sa va pun o intrebare. sper sa nu va plictisesc dar chiar nu am cui sa-i spun, deci m-am indragostit si iubesc un barbat care este insurat, dar nu-si mai iubeste sotia sunt ca 2 straini ce stau sub acelasi acoperis, dar pe deasupra are si o amanta(iubita)nici nu stiu cum sa-i spun iar respectiva fata e pr mea cea mai buna are 18 ani iar el 33 ani.numai pot in fiecare szi ma gand la el il visez cand il vad imi tresare inima.noi 2 ne intelegem bine dar ca prieteni. bine el a facut gesturi (sa-ma stranga de mana, sa faca glm cu mine am iesit la suc toti 3, ma strans in brate)poate pentru el fara importanta dar eu m-am indragostit de el. el nu stie si imi este teama sa-i spun pentru ca e prietena mea la mijloc si imi este frica de un refuz din partea lui si daca ii spun poate o sa-i spuna prietenei mele si se va narui totu. poate o sa ziceti ca nu sunt in toate mintile dar inimii nu-i poti comanda((

voi ce ati face in locul meu?sad

Răspuns Câştigător
| lightmyfire a răspuns:

Buna.Te cred 100%,vorba aia"Inimii nu-i poti porunci". Asta e,uneori am vrea sa nu ne indragostim si culmea " de ce ne e frica de aia nu scapam" si e involuntar si se intampla si tot noi suferim.Cel mai bine in cazul tau ar fi ori sa pui lacat inimii[stiu ca suna teribil] si sa nu zici numanui aceasta stare a ta, pentru ca automat daca ii zici lui el se poate simti nu foarte bine la spusele tale si sa reactioneze intr-un fel in care tu ai putea suferi, sa nu mai vb cu tine si sa te evite si daca ii spui ei se poate supara si tot nu faci nimic.Deci cel mai bine ar fi sa te gandesti ca nu are rost sa suferi, el deja e cu prietena ta si are si o sotie.Deci gandeste-te! Asta ar insemna si sa-ti inseli prietena pentru doar o partida sau cateva zile cu el.Deci mai bine nu risti.Incearca sa te gandesti la altcineva,incearca sa-l uiti, sa-l eviti tu, sa nu mai iesi cu ei doi.Succes,stiu ca e greu dar trebuie sa ai credinta si incredere in tine ca poti.Crede-ma nu-ti lasa o prietena pentru unul ca el, mai ales ca desi are sotie mai are si amanta. Pune-te in locul sotiei lui, sa afli toata chestia asta.Nu ti-ar parea bine.Asa-i? Ai grija de tine. Sper ca ti-am fost de ajutor.O zi minunata.

3 răspunsuri:
| MaeRi a răspuns:

Eu as face in felu urmator:mi-as deschide ochi cu adevarat sa vad ceea ce se afla in spatele acelui barbat, deoarece este mai mult un ''player'', de ec s-a casatorit cu aceea femeie daca acum sunt 2 straini,si pentru asta mai are si amanta,iar tu te-ai indragostiti de el? De ce? din cauza gesturilor pe care le facea cu tine,deschide ochi si uitate ca acele gesturi nu le face doar cu tine ci cu orice fata,femeie,este un om care infrange inimi,si tu ai fost urmatoarea inima ta va fi franta, asa cum a franto alor femei si a sotiei lui. Ceea ce simti tu este mai mult un blestem nu o iubire, inimei ii poti comanda daca o faci sa realizeze ca nu merita sa iubeasca pe cineva care nu stie sa iubeasca.

| kidu_6779 a răspuns:

Oricat de greu ar fi...nu poti ajunge a 3-a femeie din viata lui.
Gandeste-te bine... unde e demnitatea ta?
Ai putea sa ii destrami casnicia?
El spune ca nu o iubeste si ca sunt ca 2 straini dar de ce mai e insurat cu ea?
Iti spun eu...pentru ca in adancul sufletului sau nu si-ar lasa sotia pentru o aventura.
Capul sus si treci mai departe oricat ar durea!
Mai sunt barbati pe lumea asta!
Gandeste-te ca prietena ta face aceeasi greseala!
Incearca sa il uiti!
Succes.

| Catalina969 a răspuns:

Pai... Eu zic sa ii spui prietenei tale, chiar daca ea se va supara. daca spui ca e cea mai buna prietena o sa-i treaca peste un timp dar nu cred ca o sa-l lase doar daca el va vrea [dar daca nu vrei sa-i spui prietenei tale atunci e bine sa-ti gasesti pe altu` care sa te faca sa-l uiti numai ca nu va fi asa usoron the phone

Sper ca ti-a fost de folos sfatul meuhappy