| Claudia_1005 a întrebat:

Fetelor ajutati-ma si pe mine cu un sfat am avut un gagic cu care m-am cunoscut cu el pe mess si a venit la mine la scoala sa ma vada eu nu pot sa spun ca sunt frumoasa dar draguta sunt si el e dragut dar il strica ceva are acnee big grin dar chestia asta nu m-a deranjat ca nu's o fata cu fite il plac asa cum e si am jurat ca il voi ajuta sa treaca peste asta i-am povestit si mamei de el dar mama nu e de acord cu el si m-a pus sa ii dau papucii si cand am auzit am inceput sa plang si am tinut-o asa pana la scoala si i-am trimis un sms de despartire ca imi pare rau bla bla chestii din astea dar acum imi pare foarte rau eu chiar tin la baiatul asta si chiar il iubesc mult si cred ca si el ma iubeste pe mine dar nu stiu ce de intampla nu mai vrea sa vb cu mine nici pe mess il sun si nici la tel nu imi raspunde si daca ii dau sms nici la alea nu imi raspunde ce asi putea face ca sa il am inapoi? sau ce parere aveti sa il las in plata Domnului? ajutati-ma fetelor va rog mult sun disperat nu stiu thinking ce sa fac astept raspunsurile voastre deci imi pare foarte rau pentru ce am facut adica ca ia-m dat papucii si am inteles de la prietenul lui ca nu mai vrea sa auda de mine sa il las in pace si chestii din astea ce pot sa fac va rog ajutati-ma!

3 răspunsuri:
| alin a răspuns:

Pai daca nu iti mai rasp la nimic ar fi bine sal lesi in pace in plus nici nu mai vrea sa auda de tine cea ce suna putin dureros.
Si nu trebuia sai trimiti msg ca vreti sa va despartiti, trebuia sa-i zici in fata ca suportam mai bine adevarul in fata noi baieti nu ca voi fetele si in al doilea rand nu trebuia sa-i zici la maicata inca, trbuia sati vezi de treaba incontiunuare.

| alin a răspuns:

P. S. nu-s fata dar e bun si un sfat de la un baiat.

NOname
| NOname a răspuns:

Draga mea, trimite-i cateva mesaje, in care iti ceri scuze si ii explici totul! Fii foarte diplomata, atenta, draguta! Trebuie sa simta, ca intr-adevar iti pare rau. Flirteaza un pic la sfarsitul fiecarui mesaj, ca sa detensionezi un pic atmosfera (si nu numai)! Apoi intrerupe brusc orice legatura cu el! Nu-l mai suna, nu-l mai cauta DELOC! In mod normal in scurt timp te va cauta el. Iar daca nici dupa 2-3 saptamani nu va da nici un semn de viata, inseamna, ca n-a fost sa fie, inseamna ca orgoliul lui ranit a castigat in fata sentimentelor, care n-au fost atat de puternice, pe cat pareau. Succes! Numai bine! Iti tin pumnii.