Buna. Nu e nicio problema. Nu trebuie sa-ti faci griji. Nu e o regula ca trebuie sa-ti vina la 11 ani. Unele fete nu au ciclu nici la 15 ani e ceva normal. Ai rabdare. Si nu inteleg de ce iti trebuie sutien la 11 ani. Daca abia ti se vad prin bluza, nu trebuie sa porti nimic. Dar daca chiar vrei sa porti ceva, incearca bustierele.
Cu mama ta trebuie sa discuti despre orice, la varsta asta e normal.
Uite mie mi-a venit la 11 ani(aproape 12) si m-a luat prin surprindere. Nu stiam ce e cu mine. Dar e bine ca voi sunteti pregatite si-l asteptati.
Nu trebuie sa-ti bati capul cu asa ceva.
Ti se vad foarte putin prin bluza?
lasa ca mai au sa-ti creasca pana la sutien.esti micuta, nu-ti mai dori atata sa-ti vina ca si eu ziceam la fel, ca de-abia astept.sa ma simt eu mai matura.
si acum blestem cele 5 zile pe luna, printre care si cea de azi in care ma doare spatele si burta si ma simt rau
pana la 15-16 ani nu-ti face probleme daca nu-ti vine.
Nui nimic daca nu ti-a venit inca ai timp pana la 16 ani sa iti vina
si cu sutienul...pai ai putea sa te duci cu mama ta la un magazin de lenjeri asa sa va uitatati si sai spui sati ia unul
Nu este o problema ca nu ti-a venit ciclul, mai este timp abia ai 12 ani pana la 14 are timp sa vina, iar cu sanii poti sa-i spui mamei sa-ti ia bustiera nu sutien.
Nu sincer nu cred ca s a rada de tine. Dar sa stii ca nu e bine sa poprti sutien asa de repede. spune-i mai bine sa]ti ia o bustiera.Pt. ca daca iti iei sutien pe la 20 de ani ti se voi lasa fft. mult sanii. pupicii.
Bună! Eu am 12 ani (în februarie fac 13) așa că te pot ajuta. Și eu am fost și sunt dezvoltată. Dar reține că mama e cea mai bună prietenă a ta și nu numai că aveți același sex, dar ești sânge din sângele ei! De ce ar râde de tine? Astea sunt probleme normale, așa că adresează-te mamei tale fără grijă! Ea a trecut prin ce treci tu și te poate ajuta.
Ciclul vine între 10-14 ani. Pe vremuri, el venea și mai târziu chiar! Dar generația actuală evoluează și se dezvoltă mai repede, fapt constatat în urma unui studiu. Așa că nu trebuie să-ți faci griji. Eu am 12 ani jumate și încă nu mi-a venit.
Mama ta va observa că îți trebuie sutien sau bustieră. Dar deocamdată îi poți spune să-ți ia o bustieră, mai ales când ai ore de sport la școală trebuie să o porți. Succes!
TheDarkQeen13 întreabă: