| sergica a întrebat:

Buna fetelor.Am 14 ani si am nevoie de ajutorul vostru.Acum doua saptamani am incercat pentru prima data un tampon OB si de atunci nu il mai pot scoate si am dureri groaznice.Precizez ca am avut grija sa tai acea ata la inceput dar degeaba tot nu a iesit.help me nu pot spune mamei.

19 răspunsuri:
| Liviu a răspuns:

Mhmmm ce pot spune, exista si O. B pentru virgine, himenul permite trecea unui deget prin el fara a fi perforat(bine nici degete butucanoase mari)
Are loc un O. B acolo lejer, insa nu trebuia sa tai 'ata' aceea...
Unele fete se simt incomode cu acele O. B altele se simt ok.
Ce pot spune, depinde de la femeie la femeie.
fiecare femeie e diferita in felu ei, eu te-as sfatui sa numai asculti la toti ce iti zic, vorbeste cu mama ta doar iti e mama, ea ti-a dat viata.
Nu te va invata de rau, sfatu meu e ca dupa ce vei scapa de acel O. B data viitoare sa numai tai aceea ata.
Daca prietenu tau a venit cu ideea, vezi sa nu vina cu ideea sa iti scoata el O. B de acolo laughing
p. s nu il lasa daca vine cu ideea asta, iar cam surade ideea, poate dupa ce til scoate cine stie ce va vrea sa bage happy

| ღElyaღLoveKpop a răspuns:

EU cred ca la virsta ta nu ai voie sa folosesti acest tip de tampon pentru ca acestea sunt consecintele insa iti dau un sfat ar trebui sa-i spui mamei tale ar trebui sa te inteleaga. sper ca tea-m ajutat tongue

| Hash001 a răspuns:

Vreau sa port si eu tampon, e cool.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da' ce te-a apucat cu OB-urile? Credeai ca esti mai "cool" daca folosesti? Eu am 16 ani si nu am folosit niciodata OB-uri...doar absorbante.
Poti face o mare infectie daca nu te duci la ginecolog cat mai repede. Pentru asta, trebuie sa vorbesti cu mama ta. Suporta consecintele daca ti-a venit proasta idee cu tamponulstraight face Ata aceea NU SE TAIE! Se foloseste ca sa scoti tamponul...ca in cazul tau oh go on.
Ar fi trebuit sa te interesezi despre utilizarea OB-urilor inainte de folosire pentru ca nu e de glumit cu asa ceva.straight face
Spune-i mamei tale!
Poate vei invata ceva din asta.
Nu mi-o lua in nume de rau, dar ai fost foarte inconstienta cand te-ai decis sa folosesti asa ceva din moment ce nu stii sa folosestistraight face. Banuiesc ca mama ta nu ti-ar fi dat voie...si are dreptatestraight face

| sergica explică (pentru anonim_4396):

Pai prietenul mi-a spus ca este normal sa folosesccrying

| onutzaskumpik a răspuns (pentru sergica):

Tu vorbesti despre asta cu prietenul? Ce te-a apucat... El nu stie nimic, ce se baga el...

| anonim_4396 a răspuns (pentru sergica):

Si tu te iei dupa prieten. Ob-urile te pot dezvirgina din punct de vedere fizic. Acum, depinde de fiecare corp.
In fine, poti face cancer de col uterin de la tampoane interne asa ca eu zic sa ii spui unui adult despre asta.
Ar fi trebuit sa pui intrebare pe TPU daca e bine sa folosesti ob-uri si cum se folosescstraight face Poate n-ai mai fi ajuns in starea astastraight face
Tu nu te lua dupa baieti... ce stiu ei? Banuiesc ca e mai batut in cap decat tine daca ti-a spus asta. Imi pare rau, dar nu te mai lua dupa oricine. Crezi ca d-aia nu mai poate el de ce ti se intampla tie acum. Partea naspa e ca nu mai poate sa se culce cu tine, daca asta intentiona.
DU-Te cat mai repede la ginecolog, sau vorbeste cu un adult in care ai mai multa incredere (ma refer DOAR la femei).

| Liviu a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu doar femeile stiu despre asta laughing mai is si barbati care se pricep, nu crezi?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu):

Eu nu am zis ca niciun barbat nu se pricepe, dar femeile se pricep mai binebig grin In orice caz, sunt unii care nici nu stiu ce sunt OB-urile.
In fine, prietenul ei cred ca a vrut sa se asigure ca o sa fie "mai larg" big grin ca sa isi faca treaba mai bine rolling on the floor laughing P. S: Era o simpla glumitabig grin

Daca e larg nu e bine, nu sti? trebuie sa fie stramt, daca vrei iti dau detalii in privat laughing da-mi idd tau daca ai chef de vorba=)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Liviu):

Eehhbig grin poate ca nu voia sa fie stramtbig grin Nu toti au aceleasi preferinte laughingbig grinbig grin

Daca ai chef de vorba, trimite-mi idd tau pe mesaj privatbig grin

| onutzaskumpik a răspuns:

Pai in primul rand acea ata nu se rupe acea ata e de urgenta pentru a scoate tamponul, iar in al doilea rand el iese singur cand este foarte incarcat si ar trebui sa-i spui mamei tale pentru ca ea te intelege cel mai bine! Succes! Funda?!:-8

| iloveusa a răspuns:

Hai ca stim ca glumesti happy

| Alesssya a răspuns:

Parerea mea este ca deja il ai de prea mult timp in interior. Chiar nu imi pot da seama cum se nu ti-a iesit? Ai incercat cu o penseta ceva sa il tragi de acolo? Daca ai o prietena mai apropiata eu zic sa o rogi sa te ajute. Daca nu reusesti spune-i mamei tale pentru ca nu e de joaca cu asa ceva. Ai stat prea mult cu el acolo! Poate fi nevoie si de un doctor!

| loverby3a a răspuns:

Uite eu am 18 ani si nu am folosit niciodata OB. uri dar nu asta conteaza parerea mea e ca ar trebui sa vb cu mama ta este foarte periculos mai ales ca esti micusha straight face sau daca ai vreo sora sau verisoara mai mare sa te duca la ginecolog :S bafta!

| sergica explică:

Multumesc fetelor eu am bagat mana sa incerc sa il scot dar cred ca l-am impins mai tare inauntrucrying

| sergica explică:

Nu am curaj sa vorbesc cu mama mea.credeti ca daca mai astept putin se poate descompune? va rog ajutati-ma.

| onutzaskumpik a răspuns (pentru sergica):

Pai in orice caz o sa se agraveze si ar fi trebuit sa stii ca OB-urile sunt doar de urgenta adica doar atunci cand iti curge prea mult sau cand intri in apa.