| val31989 a întrebat:

Fetelor am o intrebare pentru voi!
Care baiat v-ar placea mai mult: Unul care citeste,invata bine la scoala, se pune la somn devreme, asculta muzica buna, destept,sincer,serios; sau unul care e sincer,bun,destept,care iubeste distractia,vesel,(serios ),care asculta rapp si care mai chiuleste de la ore cateodata.? Voi ce alegeti unul linistit sau unul mai vesel asa, care iubeste distractiile, si de ce?

Răspuns Câştigător
| Anonima264 a răspuns:

Buna!
Eu una mi-as dori un baiat care:
-invata bine la scoala(destept)
-sincer
-serios
-glumet
-care asculta muzica buna
-care iubeste putin distracatia!
O zi buna!

9 răspunsuri:
| DAC a răspuns:

Asta depinde mult de felul tau de a fi. Eu, spre exemplu, as prefera un baiat inteligent, care invata cat de cat si care stie sa se distreze. Cu rapp-ul si chiulitul... nu stiu cum sa zic: eu mai si chiulesc, desi sunt o eleva buna si la fel ascult si rapp, dar pot fi si o fata sensibila.
Mi-ar placea sa aiba din toate, cumintenia strica; in schimb, nu mi-ar placea sa nu dea pe la scoala sau sa nu invete deloc.

| val31989 explică (pentru DAC):

Maii...eu nu am spus ca astia doi se refera la mine ...am pus doar o intrebare asa, sa vad pareri.Imi place cum gandesti tu.

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat
| AndradaE a răspuns:

Pe mine m-ai captat cand ai zis ca e rapper...nu stiu ce sa zic. Al doilea ai spus ca e destept si a fi destept nu inseamna neaparat note bune. In general baietii ca cel din a doua descriere sunt atragatori, iar primii de obicei privesc de sus... Depinde de tine, dar pe mine ma atrage mai mult caracterizarea a doua. Degeaba e super destept daca nu ai ce discuta cu el si e plicticos. Umorul e cea mai mare calitate a unui baiat! happy

| val31989 explică (pentru AndradaE):

big grin mersi de raspuns.asa ziceam si eu, am vrut mai multe pareri happy