anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor am si eu o intrebare.Eu am parul ondulat, lung cam pana la umeri si des...as vrea sa nu imi mai stea asa macar pentru cateva zile.Cum sa il fac sa imi stea drept, dar nu sa il fac cu placa pentru ca o perioada de timp l-am tot facut cu placa si mi s-a cam ars. Sper sa ma puteti ajuta.MULTUMESC

6 răspunsuri:
| Baby a răspuns:

Pai dupa ce te speli pe cap poti sa incerci sa il piepteni mult si sa il usuci cu feonu si o perie speciala... dar eu cred ca e frumos si ondulat. alegerea ta

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai daca totusi vrei poti inainte sa te dai cu placa sa te dai cu un spray / crema special pentru asta ca sa nu ti se arda sau eu cand am vrut sal am drept m-am spalat p cap di mi l-am pieptanat imediat dupa aceia ca sa iese drept dar dupa aia nu l-am mai dat cu feonul pentru ca asa nu faceam nimic ca ondulat il am si eu si ramanea tot cam asa...

PS : Yo dupa ce l-am spalat l-am uscat cu prosopul cat de cat )

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cu gel ceva. dar e mai bine sal lasi asa. dupa parerea mea, decat sa fie lins de vaca, vorba vine, mai bine asa.sunt sigura ca iti sta bine.lasal asa ca itit sta bine.

| omuletz a răspuns:

Doar cu placa se poate big grin [ fundita? ]

| lorry_3345 a răspuns:

Buna si tie as spune cu toata inima ca e frumos asa nu ti-indrepta lasa-l asa cum e de exemplu eu il am drept si il vreau ondulat e mai bine asa banuiesc ca ai un par minnunat dc sa-l faci drept

| Georgiana_7070 a răspuns:

Stiu cum e fetelor, si eu in am ondulat dar nu mereu sta cum vrem noi.de aceea apelam imedia la placa sunt sampoane speciala straight & easy de la nivea multe produse nu iese drept drept dar ti`l indreapta aproximativ sau imediat cum faci baie i`ati o perie rotunda si cu feonul si indreaptal si da`l cu crema de par gel de la nivea.