| doYOUreallyLOVE a întrebat:

Buna fetelor! As avea si eu o intrebare. Inainte de menstruatie am o stare foarte nasoala [ cred ca nu sunt singura ] dar imi vine sa vomit straight face. Vi s-a intamplat si voua? Si daca da, aveti idee de ce? Mentionez ca mi se intampla sa imi vina sa vomit de vreo 2 luni.

Răspuns Câştigător
| stefaniacristina77 a răspuns:

Hei:*! Si mie mi se intampla si cateodata chiar vomit.Am stari de voma, crampe sub burta si ma doare ingrozitor capu.Asa se manifesta la unele fete menstruatia.Altele n-au pofta de mancare, altele au stari de voma, pe altele le doare burta iar pe altele au stari de ameteala.Nu lua medicamente pentru ca nu prea au efect.Cand mai ai stari de voma stai linistita, intinsa in pat.Bafta:*

3 răspunsuri:
| deutSa a răspuns:

Daca nu ti-a venit pana acum [ de 2 luni incoace ] as zice ca esti insarcinata.

Se intampla sa ai stari de somnolenta, dureri de burta, etc. Difera de la fata la fata.Te poti duce la un doctor ginecolog, el stie ce sa-ti zica sa faci.

Eu inainte aveam dureri groaznice de burta, dar am fost la ginecolog si mi-a zis sa iau 10 pastile de Calciu/ luna si vitamina A si C.sa iau prima pastila, cu 2 zile inainte sa-mi vina.Asa imi intaresc organismul, nu`mi mai curge mult si plus de asta am scapat si de durerile alea

| deutSa a răspuns:

Ia calciul [ mie mi-a zis ginecologul sa iau 10 pastile de calciu pe luna.3 de vitamina C si 3 de vitamina A ]

| Yng a răspuns:

Nu, nu mi s-a intamplat la mine cel mai rau caz a fost sa ma doara burta extrem de rau dar nu mi se pare normal si nu am mai auzit pe nimeni careia ii vine sa vomite inainte de menstruatie. Cel mai bine ar fi sa consulti un medic. Nu ai nimic de pierdut. Bafta!