| Diana1d a întrebat:

Fetelor as vrea sa imi spuneti cele mai eficiente diete pe care le-ati tinut, cat timp le-ati tinut si cat ati slabit.Am luat cateva kg si vreau sa arat bine la vara.Va multumesc:*!

Răspuns Câştigător
| εʟεпα a răspuns:

Hi! Tot ce trebuie sa faci e Sport.Sa fugi in fiecare zi sau de cate ori ai ocazia.Renunta la masina si chestii de astea.Mersul pe jos e cel mai sanatos si iti face si un corpwinking., dar acum o sa iti dau o reteta care chiar a functionatwinking.

Slabeste 8-10 kg intr-o saptamana!

Nu manca:
1. Fara paine si paste
2. Fara carne
3. Fara dulciuri
4. Fara lactate
5. Fara prajeli.

Ce mancam:
1. Legume. Eu preferam salata si varza taiata marunt. Sunt pline de vitamine si pot fi mancate des. Combinatiile cu rosii, ardei, castraveti erau bune, dar prea satioase (parerea mea).

2. Orez. Fie fiert si in combinatie cu salatele, fie fiert si prajit putin in ulei de masline.

3.Cartofi. In mare era vorba de cartofi fierti, dar si cartofii la cuptor sunt buni (dureaza insa putin prea mult).

4.Fructe. Poate cele mai importante. Nu trecea o masa fara sa mananc un greph, o banana sau doua mere. Din cate stiu sunt cele mai bune la digestie. Cred ca orice fruct e bun, dar nu garantez.

5. Iaurt. Exista iaurturi dietetice. Au un gust oribil, dar creaza diversitate si te ajuta la moral.

Cel mai important este sa faci SPORT.si dupa ce ai slabit sa faci in continuare SPORT! Bafta. Funda?

2 răspunsuri:
| nyckol6 a răspuns:

Nu stiu si eu incerc sa slabesc si eu am luat cateva kg in plus

aca cineva ar pomenit de dulciuri in timpul unei diete, fii sigura ca fiecare dintre noi a sarit pana la tavan. In ciuda tuturor interdictiilor impuse de o cura de slabire, astazi ai un nou motiv de fericire: Exista, totusi, dulciuri permise in timpul dietei. Fructele proaspete, indeosebi kiwi, capsunile, si visinele au un aport foarte scazut de calorii.

1. Cântăreşte-te în fiecare zi!
Orice nutriţionist ţi-ar spune să te cântăreşti cel mult o dată pe săptămână. Însă dacă eşti genul care are nevoie de rezultate rapide pentru a-şi păstra motivaţia, ar fi bine să te cântăreşti zilnic. Vei avea nevoie de un cântar digital foarte exact, care îţi arată şi câteva sute de grame pierdute. Nu pare mult, dar dacă te-ai luptat ani de zile cu kilogramele, 200 de grame pierdute într-o zi înseamnă mare lucru pentur psihicul tău.
2. Bea apă în fiecare zi!
Este un sfat pe care ţi-l poate da oricine, însă motivul nu este acela că apa elimină toxinele. Pentru Kyle, apa are efect „anti foame şi anti pofte", în sensul că în zilele când bea multă apă nu mai simte aceeaşi poftă de dulciuri sau fast food. Pune-ţi pe birou o sticlă cu doi litri de apă şi bea câte un pahar din când în când.
3. Anunţă că ţii dietă...
... şi că eşti foarte hotărâtă să slăbeşti. Aşa, cei din jur nu te vor mai ispiti cu alimente interzise. Probabil mulţi îţi vor spune că n-ai nevoie de dietă, deşi e clar că ai nişte kilograme în plus. Spune-le că eşti hotărâtă şi că ar face bine să te susţină, în loc să te tragă înapoi.
În plus, când toţi ştiu planurile tale ai încă un motiv să te ţii de regim, altfel te-ai face „de râs".

Mai mult: Vrei să slăbeşti rapid? Iată câteva sfaturi! - Alimentaţie sănătoasă -
Principiu: scazand zilnic cate 500-1000 cal din ratia alimentara se poate slabi Intre 0, 5 kg. si 1 kg. Intr-o saptamana. Nu este o dieta foarte severa, lasand libertatea individului sa-si stabileasca propriul regim alimentar, avand In vedere doar alimentele care pot fi folosite si cele ce trebuie evitate.

Alimente permise:
vegetale: sparanghel, fasole verde, sfecla broccoli, varza Bruxelles, patrunjel, ridichi, varza dulce, morcovi, conopida, telina, dovlecei, piper, spanac, castraveti, praz, laptuci, mustar, ceapa, dovleac, rosii;

bauturi: apa minerala sau plata, ceai, cafea, limonada fara zahar, bauturi acidulate fara zahar, supe de carne, bauturi pentru diabetici;

diverse: preparate cu aspartam, zaharina, sare, otet, arome

Alimente de evitat:
Indulcitori: zahar, glucoza, sorbitol, sirop, melasa;

dulciuri: bomboane, ciocolata, gem, miere, fructe confiate, fructe uscate, curmale, caise, prajituri, budinci, deserturi Imbogatite, biscuiti cu ciocolata, lapte condensat si praf, creme, Inghetate, deserturi cu gelatina;

mancaruri: maioneza, sosuri, prajeli, carnuri grase, carnati, peste gras;

bauturi: sucuri de fructe Indulcite, toate bauturile alcoolice.

fundabatting eyelashes

| Diana1d explică:

Fac sport fetili big grin. Am workout-ul de la Pussycat Dolls. E foarte eficient si distractiv! O sa va spun cat am slabit intr-o saptamana.Va pup :*!