anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna fetelor happy Credeti ca ar fi o idee buna sa ii cumpar unei fete, cu toate ca este mai mica cu 12 ani ca mine,un buchet de flori? Lucreaza cu mine la aceeasi companie,este de nationalitate spaniola si o iau,o las acasa in fiecare zi, cu masina personala fiindca nu are alt mijloc de transport.Astazi am vb mai mult cu ea,i-am dat mai multe de gandit,imi zambeste, are o stralucire in ochi cand vb cu mine.Totusi mi-a spus ca si-a facut un prieten recent,tot spaniol,aici nu ma aflu in Spania.Mi-a spus ca nu locuiesc impreuna fiindca nu ii plac imbratisarile si chestiile astea mai siropoase,din pacate pentru mine, fiindca imi plac.Ma gandeam sa ii spun ca si-a uitat ceva in masina la mine,ii spun la inceputul zilei,o tin in suspans, iar apoi la sf zilei sa scot acel buchet de flori din portbagaj.Imi place sa fac glume cu ea...in seara asta i-am spus ca mergem direct in club de la servici ca este ziua mea,pe moment ma crezuse, zambea.Ar fi bine sa actionez asa? Multumesc happy

3 răspunsuri:
| sofisis a răspuns:

Uhm...ma gandesc ca ai minim 30 de ani...Ca daca lucrati amandoi, ea are minim 18. Teoretic.
Consider ca asemenea intrebari existentiale sunt specifice liceului. La peste varsta majoratului, ca barbat, trebuie sa fii capabil sa cuceresti o femeie. Chiar daca are prieten de curand.
Si sincer, gluma cu clubul a fost o caterinca proasta.

| Caro34 a răspuns:

Dupa ce i-ai "dat multe de gandit", acum vrei sa-i dai flori, ea are ochi stralucitori, ne mai intrebi pe noi ce sa faci... Comporta-te frumos si nu o chinui; ii e suficient ca isi petrece timpul departe de familie, de prieteni etc. etc. Poate tipa e mai timida, inca nu are incredere in ea si de asta inca-l respinge pe prieten sau poate ii place de tine si tu te fastacesti atat pentru nimicuri; ce poate fi rau intr-un amarat de buchet de flori? Iti place sa te joci cu iubirea si intr-o zi o sa te arzi! Numai bine!

| Laur014 a răspuns (pentru Caro34):

Nu imi place sa ma joc, vreau sa fiu spontan, diferit.M-am ars odata, stiu cum este, sper sa nu se mai repete niciodata sad