anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

fetelor! deci-am 12 ani fara cv (anul asta termin clasa a 6a)si am o mica problemuta... i-am cerut mamei prima bustiera la inceputul prin septembri spunandu-i ca toate fetele din clasa au bustiere sau sutien chiar daca sunt plate, eu avand cate ceva de pus ori in sutien, ori in bustiera - am ajuns sa ma milogesc de ea pana sa imi cumpere 2 de la zara. pana acum nu le-am mai schimbat chiar daca ma strang, de teama ca ea sa nu ma certe cu privire la faptul ca inca nu cresc destul de mult incat sa imi schimb bustierele. sora mea are 16 1/2 ani si mama inca nu considera ca ar trebui sa poarte sutien, ceea ce este foarte ciudat... ei bine, eu am fost cu niste prietene in mall, la h&m si ne-am dus la categoria underwear pentru ce ele se ingrijorau in privinta mea, pentru ca eu inca nu purtam sutien. am probat un sutien 70A care se potrivea de minune, dar nu l-am cumparat pentru ca mi-era frica de mama, ar fi in stare sa il taie si sa il arunce la gunoi. intrebarea, in sfarsit este: cum sa o interb pe mama daca pot sa imi cumpar sutienul?
PS: eu si mama nu avem o relatie exceptionala, dar tata este cea mai buna persoana pe care am cunoscut-o vreodata, asa ca l-am intrebat pe el, o data, foarte rusinata, dar raspunsul a fost unul pe care nu l-am inteles, unul care ar fi greu de explicat, a zis ceva de genul: "eh, ce sa faci tu cu lenjerie de la ladies?!", dar mai dragut si mai intelegator

3 răspunsuri:
| Aasdfghj a răspuns:

Wow, nu credeam ca o sa citesc vreodata asa cevastraight face Cum sa nu te lase mama ta sa porti sutien daca ai nevoie?straight face Eu zic sa porti o discutie serioasa cu mama ta si sa-i spui ca ai nevoie de un sutien. Daca nu merge, cumpara singura unul fara sa stie si gata.

| ionutalex13 a răspuns:

E ceva normal sa porti sutien.nu vad care eproblema. poti sa tii cumperi sutien si sa l porti.pana la urma esti fata si e vorba de corpul tau.si mama ta trebuie sa inteleaga

| DenisaAnca a răspuns:

^_^ atunci cand iesi afara cu parintii, mama, tata sau cine o fi, imbracate cu o bluza, camasa ceva transparent. Se vor simti prost, eu asa am facut big grin