anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetelor, descrieti-l pe Fat-Frumos din vremurile noastre laughing, care ar fi parerea voastra, huh?

Răspuns Câştigător
| adelina899 a răspuns:

Acum Fat-Frumos nu mai vine pe un cal vine pe 4 caii putere:devil) ma rog... la mine Fat-Frumos vreau sa fie dragut pentru ca da aspectul fizic conteaza nu in totalitate dar asta e primul impact thinking as vrea sa fie intelegator sa ma asculte sa'i pese sa ma ridici de la pamant atunci cand sunt cu moralu praf... dar si cand ma apuca pe mine vreo criza laughing el sa-mi explice calm bla bla cate putin din fiecare nu caut perfectiune pentru ca nu exista si chiar daca ar exista nu as vrea:-J.
Eu inca visez laughing) la acel Fat -Frumos pe care ti l`am descris laughing) dar se pare ca nu a venit frustrated

38 răspunsuri:
| CrisMicutza2002 a răspuns:

Mie mi-ar placea ca "Fat-Frumosul" meu sa fie:
-inteligent
-frumos
-inalt
-cu parul castaniu si ochi albastri.
Sper sa gasesc pe cineva asa cum vreau eu...cand o sa fiu mare.

| h3r a răspuns (pentru adelina899):

> : D <
Nu-ti face griji, va veni el laughing. Si daca nu va fi chiar Fat-Frumos, va fi un "semi" Fat- frumos laughing.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns (pentru CrisMicutza2002):

Misto m-ai gasit.Am parul oarecum castaniulaughing
Dar nu vreau prietena, numai ziceamlaughing

| adelina899 a răspuns:

:* la tine cum e Fat-Frumossmug laughing?

| MihayAndrey a răspuns:

Ce parere aveti de mine? Par castaniu, inaltime medie, bine(sunt mic si al draq asa ma caracterizeaza prietenii deoarece nu fug daca cineva se ia de mine ba din contra, ma iau de el, muschii de 1 an ii lucrez si am reusit ceva, am note bunicele, si tanjesc dupa o fata la scoala numai ca e mai inalta, dar e frumoasa foc.Asi avea sanse cu ea? Ea din ce am vazut e mai sensibila, linistita, cuminte si cred ca ar merge, daca asi fi mai inalt cu 15 cm.Muschii ma ajuta nu?

| pinkqueen98 a răspuns:

Pai:X.
-sa fie frumoss=p~
-sa aiba cv bani:-s
-sa fie mai mare ca mine cu 2 ani sau 1 anthinking sau chiar mai mult
-sa aiba muulti prieteni:*
-sa fie smecherb-)
-sa fie cam perversblushing.
si cam atat:*! ...la mine a venitwhistling.dar a plecatlaughing! ..astept altul:*

| h3r a răspuns (pentru pinkqueen98):

Vine el inapoi laughing

| h3r a răspuns (pentru MihayAndrey):

Te vrem... si ghici de ce? - Ai muschi laughing.

| h3r a răspuns (pentru adelina899):

La mine nu e laughing.

| pinkqueen98 a răspuns (pentru h3r):

Corect laughing! daca nuoh go on..mai sunt si altii:*

| h3r a răspuns (pentru pinkqueen98):

Cu siguranta happy

| h3r a răspuns (pentru NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu):

Recunoaste... laughing.

| MihayAndrey a răspuns (pentru MihayAndrey):

Eeee.atunci daca nu e bine va fac cunostinta cu un prieten de-al meu, bleg si fara pic de forta

| MihayAndrey a răspuns (pentru h3r):

laughing funny

| h3r a răspuns (pentru MihayAndrey):

Mai eu am fost sincera.

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru pinkqueen98):

Deci mai pe scurt...Esti o pitipoanca blushing dar din pacate, asta vor multe fete din ziua de azi. Daca vreti bani, munciti nu cersitibatting eyelashes

| h3r a răspuns (pentru DirectDinBerceni92):

Sa inteleg ca tu n-ai bani sa-i dai laughing?

| DirectDinBerceni92 a răspuns (pentru h3r):

Adica eu in loc sa imi iau bere si seminte sa-i dau unei fete care stie sa cerseasca? Sa profite de pe urma mea? Nu mersi.
Eu nu muncesc pentru a da altuia decat cand o sa fiu casatorit.Atuncea dau, pana atuncea decat platit consumatia la o intalnire si alea alea dar de dat bani ca la cersetori niciodata.Mi se pare josnic.

Mi-ar fi placut daca ai fi mentionat ca vrei sa-ti iei si tigari laughing.
Aa si inca ceva, ai fost vreodata la "fetele vesele"? laughing Ca sigur acolo ai fi dat bani.

Eu nu fumez...Nu,eu urasc panaramele.
Nu-mi place sa-mi dau banii pe chestii inutile.Deasta am cap, sa il folosesc si sa vad ce fac cu fiecare banut.
Nu-mi place sa am vicii.

Tu o sa devii un barbat adevarat, daca nu cumva esti deja laughing.
Take care.

Hey mersi.Esti o draguta.
Take care si tu.

Mersi, mersi.

| Neinteresantul a răspuns:

Ma mir cum n-a scris niciuna Christiano Ronaldo sau Alex Velea, haha. ah, dar era vorba despre fat-frumos, nu despre fat-urat-fitos.

Deci Fat-frumos, hmm. le ceri sa ma descrie pe mine. n-o sa poata niciuna pentru ca sunt greu de "obtinut". laughing

| h3r a răspuns (pentru Neinteresantul):

Daca ma va intreba iar cineva despre Fat-frumos al meu, voi zice ca este Neinteresantul, da?laughing Iti dai seama cum va "suna".
Sa intelegem ca tu te lasi greu thinking

| Neinteresantul a răspuns (pentru h3r):

Daaa, Neinteresantul de pe TPU. Fat frumos din internet. Eu exist doar in visele fetelor.

Si numai a lor.

Pai in ale tale nu vreau sa apar laughing

Dc, te-ai speriat de mine laughing?

Ah, nu, dar apar doar in visele fetelor care nu merita un fat frumos laughing Ca sa le amagesc.