| lorenmorgan a întrebat:

Buna fetelor! imi place de fostul meu coleg de clasa mereu cind ma duc la culcare si cind ma trezesc dimineata ma gindesc numai la el imi place foarte mult! am obervat ca si lui ii place de mine chiar ne-am sarutat de 2 ori, fetelor vreau niste sfaturi de la voi cum sa-ma comport cind sunt prin priajma lui cind il vad ma pierd cu totul sunt inebunita dupa el! sunt o fire cam timida si as vrea niste sfaturi de la voi. multumesc

8 răspunsuri:
| mona a răspuns:

In primul rand ar trebui sa stii sa iti controlezi sentimentele/sa nu te pierzi in fata lui, comporta-te cat mai natural

| iubesc a răspuns:

Te comporti normal. Fii tu insuti, nu incerca sa pari ceva ce nu esti. Fii amuzanta, vorbareata si deschisa.

| TurBina a răspuns:

Pai daca v-ati si sarutat de 2 ori nu vad care mai era problema.Asta ar fi trebuit sa clarifice situatia

| Danysan a răspuns:

Invita-l in oras si da-i de inteles ca vrei sa fi cu el sau amcar intr-un parc doar voi doi fara prieteni si alte specimene -sau spune-i direct.Este evident ca e ceva acolo intre voi asa ca nu imi pierdeti timpu aiurea -Baga chino la greu si nu mai sta -statu nu aduce nimic.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Te plictisesti acasa. parintii ar trebui sa va mai puna la munca.

| Ichnat a răspuns:

Si eu, Buna fetelor! big grin

Eu cred ca s-a indragostit de tine, de ce ar trebui sa te comporti altfel?

| lorenmorgan explică (pentru Ichnat):

Sin timida si cam mi-e rusine sa comunic cu baietii!

| Ichnat a răspuns (pentru lorenmorgan):

Nu musca, cel putin nu in public! happy

Daca a ajuns sa te placa inseamna ca ai tu... ceva big grin