| sexymamy a întrebat:

Buna fetelor. M-am facut si eu de curand pe ciclu prima data. Vreau sa va spun ca imi curge mult si de cele mai multe ori imi curge pe langa tampon si ma patez. Asta se intampla noaptea. De ce? Nu stau intr-o pozitie buna?
Astept raspunsuri.

8 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| Pufoshenia a răspuns:

Buna.Asa mi se mai intampla si mie.Noaptea foloseste un tampon de noapte pentru ca e mai gros.Ai grija cum lipesti aripioarele.Incearca sa stai mai mult pe spate sau pe burta.Pa, pa

| LolaLollita a răspuns:

Incearca absorbantele de noapte, sunt mai mari. E si faptul ca stai in aceeasi pozitie nemiscata multe orehappy

| GiAnca a răspuns:

Eu iti recomand absorvantele de noapte si daca stai pe lateral, eu as zice(daca poti)sa dormi numai pe spate.
Stai linistita! Si eu am patit la fel, la ''inceput de drum''. happy

| Smillee a răspuns:

Buna da asta si este motivul ca nu stai intro pozitie buna si de asta iti curge pe linga tamponhappy

| adee25 a răspuns:

Prima oara, ciclul vine mai abundent, si e absolut normal! Eu iti recomand asa:ia-ti un tampon mai mare noaptea si incearca sa nu dormi pe spate, pentru ca atunci curge mai mult.Si mie nu mi-a venit de mult, din septembrie.Bafta :*

| Ionela03 a răspuns:

Pai pune-ti un absorbant de noapte este mai lung si te protejeaza ....nu te teme asa se intampla noaptea...e normal. si mie mi s-a intamplat

| AleALeAle4 a răspuns:

Da, dar e absurd sa te trezesti noaptea ca sa iti schimbi pozitia, asa ca am o soltutie, puteti tamponul si i-ati peste o pereche de pantalonasi scurti pe care nu ii prea porti... peste ei pijamaua, care ar trebui sa fie larga... Asa faceam si eu la inceput! cu timpul o sa ti se regleze si nu o sa ma curga abundent! Successshappy!