| bubbi a întrebat:

Buna fetelor!

poate ca o sa vi se para stupida intrebarea dar mna.big grin

deci... ii un baiat la mine in clasa care se da mare si el ii un nimic.

sigur intelegeti la ce ma refer. la idiotii care vor sa fie bagati in seama.big grin

din nou...scuzati limbajulbig grin

deci poate o sa vi se pare urat ce vreau sa fac dar m.am saturat sa isi bata copilu asta joc de toata lumea.

deci. as vrea sa il fac sa se indragosteasca de mine( a mai fost o data dar nu am vrut sa "fiu cu el" tocmai din cauza comportamentului sau si din cauza faptului ca dupa ce se desparte de fete se lauda ca nust ce si nust cum).straight face

deci intrebarea este.

cum pot sa il fac sa ma placa?

p. s eu nu. l plac pe el.

multumesc!

dau funda!big grin

4 răspunsuri:
| Razvan a răspuns:

Nu are sens sa iti bati joc de el.Chiar si cei mai rai dintre rai tot sufera cand le sunt calcate visele in picioare.Nu te fa calau din proprie initiativa.Nimeni nu iti garanteaza ca nu vei la randul tau o tinta

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Să înţeleg că vrei să-l faci să te placă, iar apoi să-i dai papucii, nu?
Ştii, nu este o idee prea bună. De ce zic asta; pune-te în locul lui. Dacă îţi va face şi ţie cineva aşa? Ştii ce greu se vindecă suferinţa? Dacă vrei să îl pui la punct, ignoră-l.Indiferenţa doare cel mai tare. Să vezi cum işi revine dacă nu îl mai bagi in seamă.

pa, pa.

| Lora a răspuns:

Pai uita-te si tu la ce fel de stil vestimentar adopta si adopta si tu unul asemanator, aranjeaza-te si baga-te in seama cu elwinking

| daiannna_9951 a răspuns:

Pai simplu... te prefaci.joci putin teatru si felicitari ca vrei sa schimbi ceva in binebig hug
joci putin teatru stii ca noi fetele stim sa jucam teatru cel mai bine.
Bati apropoul la orice il intrebi ce fata ii place la ore te prefaci cal placi te uiti la el
cand poti ii spui ca stii ca s-a schimbat si il vezi doar tu adica ai zis tu catre el ca nu vrei din cauza comportamentului ii spui ca ai vazut ca s-a schimbat...[minti]
Si... dupa ii spui mai e valabila intrebarea dar ma rog nu toate intr-o zi ii joci jocul 1 saptamana...
Esti frumoasa nu cred ca nu sa-r indragosti a 2 oara de tine; x
Fa-l praf arata-i ce poti
SUCCES!