Nu poti sa scapi in totalitate dar ca sa scapi macar cat de cat de ele trebuie sa te speli cu sapun Dove si apa calda in fiecare dimineata si seara[Ti le usuca ]
asa am facut eu si a functionat
succes:*
pupici mici:*
Buna! Multe fete se confrunta cu aceasta problema la varsta adolescentei, dar va trece. Depinde de ce le-ai facut. Cel mai probabil de la alimentatie [nu mai manca la Mec si KFC, incearca sa te alimentezi cat mai sanatos]. Curata-ti tenul in fiecare seara [eu folosesc tenapin], si vezi creme si alte produse pentru ingrijirea fetei. Am mai auzit ca ceaiurile sunt bune. Nu-ti recomand neaparat sa mergi la doctor ca nu-ti spune mai multe. bafta!
Spala-te cat mai des pe fata.si nu mai pune mana mereu pe ele.ca sa iti treaca poti folosii diferite solutii care le gasesti la farmacie: Zyneryt, Clean&clear(pentru cele negre). poti incerca sa-ti faci in fiecare seara infuzie cu ceai(fierbi ceaiul apoi te pui pe un scaun.pui recipientul cu ceai in fata ta.si te bagi cu capul acolo, ps.tre sa acoperi capul cu un prosop ceva sa nu iasa aburul de acolo).Si dupa ce ai facut asta le storci.Am mai auzit si solutia cu taratze, dar s-ar putea sa-ti irite fata:Xcred ca te-am ajutat
Poti sa incerci creme de la AVON sau lotiune tonica.eu folosesc si sunt destul de bune dar ca sa scap mai repede folosesc iod (ti le usuca si dispar)